Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przed ciążą też lubiłam czytać książki, a teraz to w ogóle się nie mogę skupić. No i nie chce mi sięJa poczytałam bym sobie jakąś książkę,czekam na dostawę,a tymczasem kupiłam gazetkę Dobra mama i lecę pod kocyk ją czytać.Synek robi szlaczki itp :-)
Gazety jeszcze poczytam, ale też co przeczytam to zaraz zapominam
Stwierdzam że ciążą nie wpływa pozytywnie na mój umysł
Ostatnio nawet zapominam po co do sklepu pojechałam 

Ostatnio się już zdołowałam bo mam to cholerstwo również na twarzy i już nawet przez to tracę ochotę na spotykanie się ze znajomymi i rozmawianie z kimkolwiek ... i sięgnęłam po Advantan... poprawa prawie natychmiastowa i mega ulga, ale teraz zostały wyrzuty sumienia czy dzidzi nie zaszkodzi. W końcu to steryd. :-(Ostanio skończyłam książkę Ołówek ,a teraz ma mi przesłać ze swojej bliblioteczki szwagierka(polonistka) jakieś książki. Polecam gazetę dobra mama -jest co czytaćaguga dobry pomysł mi podrzuciłaś muszę się zaopatrzyć w jakąś dobrą książkeKiedyś pochlanialam je tomami a teraz zaniedbalam oststnio.
Co będziesz czytała? Ja bardzo lubie thrillery medyczne i dawno nie czytałam![]()

marand też kilka dni temu kupiłam taki kojec z Motherhood. Jest taki wygodny że szok... tylko spać i spaćNa prawdę powinna to się nazywać poduszka rozwodowa
mąż niezadowolony, że wolę poduchę od niego
Mam do was pytanko... czy któraś z was boryka się z atopowym zapaleniem skóry?