Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no ale ja zawsze miała taki wysoki cholesterol więc nie dziwi mnie to akurat :-)
Sama z siebie poleciałam na spacer, hyh wiosnę poczułam :-) 
Czytałam też że jeżeli lekarz nie zabroni to można sie swobodnie przytulać, chociaż wiadomo-bez szaleństw. Jak znajde artykuł to wkleje dla tych, co sobie odmawiają bo sie boją 
ja dziś sobie kupiłam buty na koturnie też się wahałam ale są bardzo stabilne i w ogóle nie czuje wysokości .....ja ogólnie mam tylko jedną parę butów na płaskim obcasie no i kilka par japonek a tak wszystkie co najmniej 6 cm obcas;-):-)emotion- ja mam butki na koturnach, ale też zwężane ku dołowi i nie są stabilne, a ja w ciąży jestem tak niezdarna, że strach, chyba rzeczywiście trzeba pomyśleć o czymś na platformie - żelazku :-)
wiesz jesli chodzi o spanie to ja jestem całkowita przeciwniczką spania z dzieckiem od samego początku moja Wiki może 2 razy spała ze mną jak była chora i tyle owszem czasem ode mnie to wymagało poświeceń np nie przespanej nocy ale i tak było warto bo mamy z m łóżko dla siebie.......jeszcze co do spania dzieci z matką i długiego karmienia piersią, to dla mnie w pewnym momencie podchodzi to pod erotyzm, a ten 15 latek to szok normalnie.
kiedyś koleżanka w pracy palnęła, że zapomniała sobie ogolić swoją "p..kę" i dzieciak nie mógł zrozumieć czemu jej tam włosy urosły jak wcześniej nie miałaa chłopak ma z 6/7 lat. Spytałyśmy jak on to zauważył, a ona że no niby jak, przecież chodzi przy nim nago po domu
![]()
(...) a po ciąży się zobaczy jeśli noga nie powróci do 37 trzeba będzie kolekcje wymieniać (super:-):-) ważne że powód się znajdzie niezależny ode mnie i nie będę miała wyrzutów)
(...) do kogo można o zapisaniesię do grupy napisać??