Cześć babeczki
A ja dziś od rana w nie najlepszej formie chyba wstałam lewą nogą
lori masz rację te moje wczorajsze zakupy to chyba przez hormony
na coś trzeba zwalić winę 
Byłam w tym pepco(daaawno) ale wtedy nie oglądałam dziecięcych rzeczy teraz to co innego :-) tanio tam
Ja o moich dzisiejszych dwóch snach lepiej nie będę opowiadać bo pomyślicie że mam coś z głową
Pogoda w końcu ładna się robi od razu inaczej na duszy :-)
netika wiem zdaję sobie z tego sprawę haha jakoś się im specjalnie nie przyglądałam dopiero wczoraj zobaczyłam jakie są ciemne i wielkie
fajnie tak obserwować zmiany jakie zachodzą na ciele kobiet podczas ciąży :-)
A ja dziś od rana w nie najlepszej formie chyba wstałam lewą nogą

lori masz rację te moje wczorajsze zakupy to chyba przez hormony
na coś trzeba zwalić winę 
Byłam w tym pepco(daaawno) ale wtedy nie oglądałam dziecięcych rzeczy teraz to co innego :-) tanio tam

Ja o moich dzisiejszych dwóch snach lepiej nie będę opowiadać bo pomyślicie że mam coś z głową

Pogoda w końcu ładna się robi od razu inaczej na duszy :-)
netika wiem zdaję sobie z tego sprawę haha jakoś się im specjalnie nie przyglądałam dopiero wczoraj zobaczyłam jakie są ciemne i wielkie
fajnie tak obserwować zmiany jakie zachodzą na ciele kobiet podczas ciąży :-)
Masakra jednym słowem
No ale staram się nie nastawiać że ma być pierś i koniec, bo później może być ciężko. Będę musiała przejść na butlę to trudno, nie będę rozpaczać z z tego powodu. Ważne że dziecko będzie najedzone i szczęśliwe.
właśnie wróciłam z zakupów z 3 śpioszkami .....w kolorze różowym ahahahaha sama mam z siebie polew bo nigdy wiecej zarzekać się nie będę ,ale były takie śliczne że nie mogłam po prostu nooo
matyldo naprawde są duże co bedzie dalej
Może jakbym miała poranione brodawki to bym kupiła jakiś ale teraz uważam, że byłyby to wywalone pieniądze.