Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o matusiu, pojechalam po 12 wydac troche mojego zasilku chorobego i tyyle postow ze szok
no nic biore sie za czytanie

. My wlasciwie na dom to mamy nieduzy kredyt i to nasz bol bo jak teraz cos robimy to czesto trzeba sie kredytem wspomoc
bo tych dodatkow do pensji czyli prowizji, nagrod, trzynastki (szczesliwie panstwowo pracuje to sie nalezy) srednio za rok wyszlo mi wiecej niz podstawowej pensji
:-). Takze tak to ja moge w domu siedziec
, zawsze pewna kwota a jak pracowalam to prowizja byla rozna, zalezy jaki miesiac
. Zrob sobie suwacze to bedzie wiadomo ktory u Ciebie tydzien

. Wiesz u nas na grudniowkach z Wawy byly dwie, z czego jedna po porodzie zaprzestala wizyt u nas. Za to Łodz byla gora :-)

no wiadomo że jak nie wiadomo o co chodzi to o kasę! teraz wszystko jasne.. walcz o te premie bo potem one ci się do zwolnienia wliczają..
a jak szefowa ci premii nie da za to zwolnienie? ups.. będzie na mnie
witaj misza...oo kolejna z Krakowa..
grzeczna dziewczynka![]()
z niej nie jest jakis tyran, jest naprawde w porządku, a to ze poznalam jej poglady to tylko dla mnie lepiej, bo z dwojga złego wole wiedzieć na czym stoje. Premie są okej, ale dostajemy je kwartalnie, wiec juz nieduzo hehemisza - witaj :-)
majeczka - teraz wszystko jasne i nie naciskam, ale dbaj o siebie i maleństwo :-)
jakby cokolwiek z Dzidzia sie działo, ide na wolne i w ogole sie nie zastanawiam, ale ODPUKAC wszystko jest w porządkuNikolaa musze Cie rozczarować - to najgorsze czynnosc pod słońcem dla mnie, fuj.. tez mam góre prania ktora od tygodnia czeka na prasowaniekurde ja tyle tu krakowianek to może choć jedna przyjechać do mnie poprasować i poskładać wielllllllllllllkkkkkkkkkkkąąąąąąąąą górę prania![]()

Dziwne to, nie? Skoro jest 100% bawełny to powinno się móc wygotowywać (chodzi mi głównie o ew. plamy). Chyba, że ja się nie znami jeszcze jeden hit
. Przed zakupem nowego kaftanika upewnij się, w jakiej temperaturze można go uprać. Temperatura 40°C w przypadku niemowlaka to stanowczo za mało. W wyższej ubranko może się skurczyć albo zmienić kształt. Kupuj maluszkowi tylko taką bieliznę, którą można prać w 60°C.
błagam napiszcie, że to nie jest prawda.

no dla mnie równiez ale już jutro to zrobie bo dziś jakoś nie mam wenyNikolaa musze Cie rozczarować - to najgorsze czynnosc pod słońcem dla mnie, fuj.. tez mam góre prania ktora od tygodnia czeka na prasowanie![]()