Sandy40
Fanka BB :)
Sysia dziwne? ,bo wg prawa o sprawach dotyczących opieki nad dziećmi, w razie śmierci rodzica decyduje wyłącznie Sąd Rodzinny. Nie można ustanowić ewentualnego opiekuna na wypadek własnej śmierci.-notarianie[testament]-można tylko go wskazać ,a decyzja i tak należy do sądu ,zwłaszcza w przypadku osoby niespokrewnionej
, termin mam na 18 października. Czytam Was namiętnie od kilku ładnych dni...miło wiedzieć, iż ktoś przezywa podobne rozterki i radości. Ja od początku jestem na L4 (płacą mi 100% podstawy wypłaty-tak nawiązując do tematu powyżej). Ciąża była zagrożona a i praca niestety niesprzyjająca ciężarnej. Dziś odebrałam wyniki z instytutu mikrobiologii i na szczęście po 3 tygodniowym braniu 6 ogromnych tabletek antybiotyku dziennie udało mi się pozbyć bakterii ureaplazmy :-)...także wszystko miejmy nadzieję zmierza w dobrym kierunku. Aaa...na 60% u mnie będzie dziewczynka...mówią, że babek więcej na świecie się rodzi ale z tego co widzę na forum to chłopaki się też nie dają
. Gratuluję wszystkim pięknym mamom z całej Polski, mam nadzieję, że te nasze październikowe brzdące będą zdrowe i śliczne a każda z nas niezmiernie dumna już za kilka miesięcy. Pozdrawiam wszystkie Was serdecznie i cieszę się, że trafiłam na to forum. Info od was zdobyte jest niezmiernie pomocne zwłaszcza dla mam początkujących takich jak ja. Duuużo zdrówka dla wszystkich!!:-)