reklama

Październik 2012

hahahah malinowa ale ja jestem niemyśląca z tą sonka to racja :-D:-D:-D ale azorek też pięknie wkleiła zdjęcie sałatki i ja sie na nią skusze :tak::-)

erde a co tam masz jeszcze w zanadrzu? najlepiej jakby nic nie trzeba było piec bo dziś nie mam weny do tych rzeczy :-( ale to ciasto musze zrobic szczególnie ze szpinakiem który uwielbiam :tak:

mamba moja siostra ma taką sama teściową ona uważa np że sciany to tylko w kolorze białym ewentualnie jasny bez ciemne to odpadają bo sa brzydkie a firanki tez tylko biale kazde inne wygladaja jak brudne i jak siora pomalowala dom to chodzila i pod nosem gadala ze za ciemne a firanki to se powinna zmienic bo wygladaja jak nieuprane :-D wspolczuje takich teściowych mi wystarczy ze mi mama ględzi (mieszkamy z rodzicami) tez mam wesoło :tak:

musa to zdjecia dzidziola na psie rewelka :-)

Tak mi sie nie chce nic a musze sie zbierac pomalu cos robic posprzatac ech polezalabym :-D

A o co chodzi z ta sysia i tym banem? co ona zrobiła?:szok:

reklama
A ja wróciłam właśnie z Olusiem do domu. Byłam jeszcze u fotografa bo Oli potrzebuje na jutro zdjęcia z rodzicami i tak przeszłam się z nudów znowu po sklepach. Ale powstrzymywałam się i nic nie kupiłam. Muszę pojechać do rodziców i poprzeglądać co tam mam po synku.

Idę zaraz na wątek kulinarny bo widzę, że jakieś nowe, pyszne sałatki powrzucałyście a na takie coś mam ochotę :-)

Mamba, to masz teściową. Niech sobie mieszkanie odnowi a nie Was będzie krytykować. U nas na szczęście jak się urządzaliśmy nikt nam się nie wtrącał a efekt końcowy podobał się każdemu. Ale przynajmniej Twoja może będzie właśnie rzadziej wpadać :-)

A czas szybko leci, chociaż czasami wydaje mi się na odwrót. Ale pamiętam jak jeszcze niedawno czekałam aż usłyszę serduszko, a tu już właśnie kopniaki, brzuszek rośnie. A wakacje zawsze szybko mijają to zleci potem raz dwa :-)

tak, zdecydowanie czas leci coraz szybciej, a przy takiej pogodzie to już w ogóle jak można wyjść na spacer, pobyć na działce, na powietrzu - no ciekawe jak dalej, oby tylko do końca udało się zachować formę bez ciągłego leżenia itp to zleci chwila moment
Mamba teściowej współczuje - u nas na szczęście też nikt się nie wtrąca i raczej chwalą nasze zmiany :)

widzę że wątek kulinarny odżył - już obiecałam mężowi że jak będę na zwolnieniu to mu pogotuję trochę nowych fajnych rzeczy; może w końcu się podszkolę w pieczeniu ciast jak tak widzę te wasze smakowitości

w oczekiwaniu na miesko z grila wpadlam do Was

Mamba o rany jaka tesciowa. Trzeba jej bylo powiedziec ze to jest nowoczesne urzadzenie domu a ona jest starej daty :-D. A u niej wszystko takie och i ach jest???

Ptyśka po prostu przeszla samą siebie. Dawala nam mu niezle historie z piekła rodem. Przede wszystkim wymyslala te historie moim zdaniem. Pewnie tymi postami zlamala

hmmm Tola a jak Ty do nas trafilłas za Sysią??? troche to dziwne ......

Ostatnia edycja:
przyszedł poniedzialek i odrazu na forum gwarno:-)
Karola wspołczuje włamu,sama kiedys tak zrobilam,zostawiłam telefon i jak tylko sie zorientowalam ze go nie mam to poleciałam do auta ale było już za poźno,szyba rozwalona.u was najgorsze to bedzie dorabianie dokumentow.
Co do czasu to leci jak z bicza strzelił,co dopiero robiłam test a tu półmetek,nie chce mi sie wierzyć że bede mama:-Dz drugiej strony mam wrazenie ze jestem w ciazy od zawsze i tak na przemian.
Co do sysi to jakas dziwna akcja...

Witanko!!
Jutrzenka kusisz tym grillem,ale u nas pogoda dzsiaj taka nijaka,nie chce sie siedzieć w ogródku,bo co chwilkę pada...
A z Sysią niezłe,heheh,niektórzy są mistrzami w ściemnianiu,juz się nieraz na forach z takimi spotkałam,nawet zdjecia wstawiały,pobrane oczywiście z jakiś stronek,podkradały od kogoś zdjecia dzieci,masakra...

Tak sie dzisiaj lenię,miałam wyjsć na poddasze,porobić z ubrankami,ale przerosło mnie to,za dużo roboty,no cóż..

reklama
Hej heeej:)

Rzeczywiscie gwarno u Nas na październiku:) :)

Co do Sysi to widze że bana dostała więc cos tu było nie halo...

Mamba ho ho "fajna" tesciowa ,że jej się nie podoba to juz nie Wasz problem .

Ja juz po glukozie nawet nie było tragicznie dało się wypic jednak z cała cytryną!
Wyniki mam jutro ale odbiore w sobote przy wizycie .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry