Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hmmm Tola a jak Ty do nas trafilłas za Sysią??? troche to dziwne ......

wiecie co nie mogę się sie dziś skupić na niczym zero koncentracji nawet nie mogę się skupić na czytaniu was .....
zrobiłam naleśniki 5 szt spaliłam:-(
oj ten kisiel zamiast mózgu :-(
ku pewnie uciesze Miny, sonki itd jestem na L4 od dziśtylko tyddzien narazie ale zawsze cos.. dr zrobila mi 5sekundowe USG, bo sie zaniepokoila ze ruchów nie czuje.. dzidzia stała na głowie, świetny widok heheh

dokładnie tak... wpiszcie w gogle "modlin gang" wyskocza takie historie że masakra.. było nawet w ogólnopolskich mediach o tym głośno. Na razie stara kadra siedzi.. a młoda się chowa po kątachMina łomatko, jak z filmu gangsterskiego![]()
A nie chcę żeby moja córcia była kiczowatą landrynką... [/QUOTE]
też tak uważam.. ale już dziewczyny mnie tu oświeciły że kiedy młoda będzie starsza to zechce róż toż jej nie zabronię.. ale cała w różu:nigdy!
Mamba zlej temat, ignoruj, najwyżej - jak dziewczyny piszą- będzie was rzadziej odwiedzać.Ja miałam niezły wykład od teściowej na temat mojego mieszkania.
Jaki czerwony dywan i złote klamki? Boczne wejście i słoma pod nogi żeby gnój wytrzeć dobrze..sory za sarkazm ale takie osoby mnie również skrajnie irytują ..