Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

musze Was pognebic pytaniami.chodzi mi o wydzieline czy śluz nie wiem jak to nazwac z dolnych partii-zwykle mam biala a czasem żółtawą a dziś to jakby beżową i sie denerwuje co to jest. miała któraś z was cos takiego???
dziewczyny jak myślicie,miałam w brzuchu dziś takie dziwne uczucie jakbym tętno czuła na żyle poniżej pępka,ale jak sprawdziłam swoje na szyi to nie były takie same i przeczytałam gdzieś że istnieje coś takiego jak czkawka u dziecka,myślicie że to mogło być to?:-)

;-)
też tak miałam myślałam że to serduszko dzidzi a to była czkawka
A ja już po wizytce gości w końcu się położyłam :-) tak chciałam zrobić tą azorkową sałatkę ale mąż poźno wrocil zanim przyjechalismy z zakupow musialam na szybko zrobic sałatke z fety ,kupilam gotowy mix salatki z rukola,wkroilam koktajlowe pomidory ser feta i sosik z olejem i gotowe do tego grzanki z serem z maselkiem czosnkowym
a tu coś tak mizernie z tym pisaniem czekałyście na mnie czy co?;-)
edit
wydzielinę mam i to bardzo obfitą musze uzywac wkladek jest biala czasem lekko zółta czytałam ze to normalne,zapach ma normalny wiec chyba nic zlego sie nie dzieje![]()
Sysia wiesz podejrzewam ze dlatego ze troche Cie fantazja poniosla w postach. Z tego co dzis czytalam co wczoraj wieczorem pisalas to troche sie to wszystko nie trzyma kupy.
Pare dni temu pisalas ze mam wychowawstwo w klasie, wczoraj ze nie pracujesz itp
mysle ze naruszylas regulamin forum i dlatego.
tu jest miejsce dla szczerych osob i prawdziwych wypowiedzi
Nie wiem czy my wszystkie razem wzięte przeszłyśmy to co ty ?