Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale cos na tym zwolnieniu odpocząć nie mam kiedy, tyle spraw sie nazbieralo do zalatwienia i zrobienia, ze nie mam kiedy na tyłku usiąść
zatem ja tylko kilka zdań i bede Was czytać dalej dzięki bardzo za info :-)jak tylko samochód będzie na chodzie w końcu to się wybiorę
a mi też się dziś nic nie chce...trzeba pranie nastawić i posprzątać trochę ale dziś chyba skupię się na jednym i będę.......odpoczywać
szczególnie że mój M. jak wrócił rano tak do tej pory trudno go dobudzić;-)
Jak ktoś ma blisko ,to informuję ,że czereśnie będą na dniach:-),już czerwienieją,
truskawki są u nas na targu po 8-10 zł ,.
Ja za to kupiłam krajowe gruntowe ogórki i już się robią małosolne
mąż zrobił w sobote i w poneidziałek juz je pałaszowałam 
no to poczytuje Was dalejNiby dobrze ale nie zawsze, pracuje poniedzialek- piatek i mieszka poza domem to jak w piatek przyjedzie z pacy po 18, 19 czasem do 21 siedzi i kombinuje w ogrodku :// nieraz i cala sobote i niedziele [chyba ze w niedziele ma kaca to wtedy nie] - sam sie pcha zeby rozne rzeczy robic, kombinowac, modzic - a pozniej narzeka 'czy ja kiedykolwiek odpoczne?'emotion - taka złota rączka to skarb, mój małż na szczęście też z tych co to przy kontakcie pogrzebie, płytki położy - zuch :-)
Gratuluje Tobie i mezowi przedewszystkimpo tym doswiadczeniu musze przyznac ze jestem chyba wyjatkowa kobie ta bo kolezanka w 3 mega walizy i w 3 plecaki takie wielkie ze stelazem ma spakowane tylko: ubrania buty i torebkiz czego 3 wory ciuchow poszly na smieci bo nawet do lumpka sie nie nadawaly [...]
![]()
Podobają mi się te liny, muszę podpuścić tatę, może zrobi zamiast opony

Lubiemotion - ale skoro sam sobie szuka zajęcia, to znaczy, że chyba to lubi ? :-)
oj boli są dni ze jest spoko a są takie że musze się poręczy trzymać czy ściany żeby sie poruszyć cholerstwo straszne nie życzę nikomu
Miłego dnia dziewczynki dziękuje za cieple slowa ;-) ja zbieram sie robic obiad potem do mamy .

No to Ty nie chciałabyś zobaczyć mojej kolekcji butównadrobilam wreszcie:-) ufff macie mega produkcje hehehe
wczoraj po pracy bylam kolezance pomagac sie pakowac bo musi sie wyprowadzic z mieszkania. a ze nie dala rady znalesc pokoju do wynajacie w okolicy ktora jej pasuje to bedzie u nas mieszkac. bylam ja wlasnie dopakowac i maz przytargal jej walizkipo tym doswiadczeniu musze przyznac ze jestem chyba wyjatkowa kobie ta bo kolezanka w 3 mega walizy i w 3 plecaki takie wielkie ze stelazem ma spakowane tylko: ubrania buty i torebki
z czego 3 wory ciuchow poszly na smieci bo nawet do lumpka sie nie nadawaly i ze 2 reklamowki buciorow wywalone....jestem wyjatkowa mam 4 pary butow 9no moze ciut wiecej;]) ze 3 torebki a w ubraniach na bierzaco robie sprzatanie i oddaje na lumki ciuchy w ktorych nie chodze. kolezanka zato chomikuje nawet ubrania ktorych nigdy nie zalozy hehemoj maz powinien sie cieszyc lol
ledwo zyje juz zaraz jakas kawke machne i powoli rozpakuje graty i poprzestawiam w pokoju zeby kolezanke jakos tu ugoscic
milego dnia zycze wszystkim![]()
A co do przeprowadzek od nas dopiero 1.5 tygodnia temu koleżanka się wyprowadziła i powiem Wam naprawdę się cieszę. Nie to ze między nami coś nie tak, ale samemu to zawsze inaczej.No widzisz pierwsze koty za płoty i byle do przodumaz przeszedl pierwszy etap w innej pracy o ktora aplikowal teraz pewnie rozmowa kwalifik przez tel bedzie i jak ja przejdzie to kolejna juz z przyszlym pracodawca jupiiiiiiiiiiiiiiiii cos sie ruszylo w sprawach pracy
![]()
Zawsze kiedyś słoneczko wychodzi