To znowu ja :-)
netika nie strasz nawet

jak dzis widzialam te wszystkie babki w szpitalu po tych operacjach to mam dość tak sobie pomyslalam ze chyba nie chce tej cesarki

a miewalam mysli ze moze na zyczenie bedzie ...
mina z tą rwą to tak ze sa dni ze mam luz a sa takie tez ze jak mam "atak" to o ludu! boli jak diabli w nocy nie mozesz nawet sie ruszyc nie mowie juz o zmianie pozycji :-( albo wstaniu do siku
Widzę że temat Reni Jusis i reszty nawiedzonych bab

podzielam zdanie wasze baby z nudow przy opiekunkach i calej ekipie nie maja co robic to piepsza bzdety a Cichopek i Muszki to juz w ogole nie znosze
A wiecie co taka ciekawostka mam pokazala jaki kamien miala

wielkosci jaja przepiorczego(moze troszke mniejsze ale zblizona wielkosc podaje) byscie nie uwierzyly

Temat pieluch na poczatku bylam bojowo nastawiona na tetrowe ale chyba wraca mi rozum pomalu

jak sobie przypomne jak dawalam czadu z praniem i prasowaniem pieluch siostrzencow to zmieniam zdanie

chyba ze faktycznie bedzie sie odparzac to wtedy co innego a co pampersow to slyszalam od kolezanek ze wlasnie te z biedronki sa super i niedrogie
sonkaa gratki za przetrwanie glukozowe :-)
vanilasky witaj !
emotion gdyby nie babeczka z recepcji to moja lejarka tez odeslala by mnie z kwitkiem a tak to rade dostala od babki wlasnie ktora podsluchala co mi jest i powiedziala ze akumupnkture miala i moge sprobowac tacy sa lekarze wlasnie
A ja dziś w szpiatalnym sklepiku nie moglam sie oprzec i kupilam takie kochane polspioszki ze slonikiem hahah gdzie nie wleze to zawsze z czyms wyjde