Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mina mnie ostatnio też zaczął brzuch swedzieć - to kwestia rozciągania sie skóry, jak nasmaruje nawet bylejakim kremem - przechodzi. Chociaz truskawki świetnie uczulają, ale myślę, że nie tylko brzuch by Cie wtedy swedziałkochane mam problema.. pokazały mi się na brzuchu z jednej strony czerwone swędzące plamki..
wyczytałam że nie jest to cholestaza bo swędziałoby całe ciało. Może rozstępy się robią albo uczulenie na truskawki.. tyle ich ostatnio wciągam..

ciezko mi stwierdzić, czy to to, bo wciąz coś podjadam i moga to być ruchy jelit, a wieczorami to mam tak mega wzdęty ten brzuch, ze wszystko mi sie w nim przelewa :-( martwie sie coraz bardziej, a w nocy mnie podbrzusze bolało, łyknęłam rano magnez i przeszłowiesz na początku to takie delkiatne laskotki jakby żolądek moze juz się rusza ale nie czujesz??
Mina powodzenia w szukaniu, ostatnio tez upodobałam sobie szmateksyWitajcie
ja zaraz lecę na pobranie krwi i oddać mocz (tym razem mąż mi przypomniał że do kubeczka)
ale wiadomo muszę bez śniadania i już mnie ssie!
masakra
ale za to jadę dzisiaj z koleżanką na polowanie do szmateksów ona ma niesamowite oko więc coś upolujemy ale raczej dla siebie i Kaja bo dla małej to dalej nie wiem co mam w piwnicy.. chyba, że jakiś kombinezon na jesień/zimę
miłego dzionka

kciuki zaciskam, żeby sie maluszek odsłonił, to juz połówkowe? bo jestesmy w tym samym tc, a ja w poniedziałek mam właśnie połówkoweWitam. Poczytuję Was w miarę na bieżąco, ale z odpisywaniem to u mnie krucho:-(
W niedzielę miałam komunię siostrzenicy męża i w sumie do wczoraj wieczorem gości.
Wczoraj do 20 jeździliśmy w poszukiwaniu płytek do nowego domku i w sumie to zadowolona jestem, bo wybraliśmy wszędzie. Dziś lecę sprzątać, mężolina dokończy szpachlować i będzie można wszystko po płytki przygotowywać
No i wizytę dziś mam na 14:-) trzymajcie kciuki, żeby maleństwo uchyliło wreszcie rąbka tajemnicy:-) zajrzę wieczorem.