reklama

Październik 2012

Witam i ja :-)
Nie było mnie kilka dni ale odpoczywałam trochę i nie miałam weny do pisanioa :-( czy was też w ciąży tak często łapią doły ? Ja to jakoś szybko wpadam w doły jestem zła i nerwowa a wszystko się odbija na M ale czasami jemu też się należy;-)

Mimii
super że mlody spokojnie przechodzi ospę a za tydzień dwa będziecie mieli spokój i jak się maleństwo urodzi to będziesz spokojna :tak: A powiedz mi jeśli możesz skąd ty jesteś ?

Malami super że prace idą szybko i jest szansa na przeprowadzkę, pochwal się fotkami :tak: a powiedz mi ty jeździsz na rowerku ?

soonka super że podróż mineła spokojnie a Majka zobaczyła się z dziadkami :tak: a tak na marginesie bardzo podoba mi się imie Maja ale M się nie chce zgodzić jak by byla dziewczynka :zawstydzona/y:

jutrzenka
ja też się wciągnełam w to Euro że aż sama się dziwie :-D wszystkie mecze oglądam a nigdy fanką nie byłam

azorek współczuje bólu ale dobrze że już lepiej się czujesz, odpoczywaj
bellka sen niezły naprawde ale i trochę stresujący, a co będzie za 2-3 miesiące ?;-)

Majeczka, jutrzenka kciuki za wizytę :tak: ja jutro też wizytuje o 9 rano, mam nadzieję że w końcu poznam płeć

reklama
Hej dziewczyny,ale u nas dziś pięknie na dworze,normalnie znowu lato.Wystawiłam już parasol i idę posiedzieć i podłubać słoneczniku.Zaraz mój syneczek z p-kola wróci.
Ja można powiedzieć mam już prawie wszystko dla dzidzi,czekam teraz za rzeczami dla siebie i materacykiem do łóżeczka.Jeszcze brakuje mi tylko kosmetyków dla niuni i stanika do karmienia :laugh2:
Aguga, gdzie Ty mieszkasz, że masz piekną pogodę? w KRK leje i dość chłodno, ale to dobrze, bo niezłe upały za kilka dni sie zapowiadają.. jak ja to zdzierżę? :szok:
swoją drogą, widzę, że wiele z Was juz ma większość jak nie wszystko dla Dzidzi... ja oprócz 3 par body nie mam kompletnie nic, nawet pomysłu co gdzie i jak postawić, trzymać, przechowywać.. eh :zawstydzona/y: chyba potrzebuje takich snów zeby zacząć działać

Witam i ja :-) Nie było mnie kilka dni ale odpoczywałam trochę i nie miałam weny do pisanioa :-( czy was też w ciąży tak często łapią doły ? Ja to jakoś szybko wpadam w doły jestem zła i nerwowa a wszystko się odbija na M ale czasami jemu też się należy;-)
soonka super że podróż mineła spokojnie a Majka zobaczyła się z dziadkami :tak: a tak na marginesie bardzo podoba mi się imie Maja ale M się nie chce zgodzić jak by byla dziewczynka :zawstydzona/y:
jutrzenka ja też się wciągnełam w to Euro że aż sama się dziwie :-D wszystkie mecze oglądam a nigdy fanką nie byłam

Majeczka, jutrzenka kciuki za wizytę :tak: ja jutro też wizytuje o 9 rano, mam nadzieję że w końcu poznam płeć

patrycja - mnie łapią doły, ale częściej wkurzenie które kończy sie łzami ze złości.. obrywa sie wszystkim wokół :-( a mój Ł. nie wiem jak wytrzymuje.. to ja juz za Ciebie kciukasy trzymam i żeby dzidzia sie odsłoniła jutro, ja na to liczę dziś, bo wersja raz chłopczyk raz dziewczynka mnie nie satysfakcjonuje :-D
koleżanka ktora jest w 13 tc miala robione usg i juz wiadomo ze jest chłopczyk i to bardzo wyraznie widac.. a mi w 18 tc nie mogli stwierdzić? :crazy:
co do imienia Maja - jest prześliczne, tak chciałabym córke nazwać, ale mój Ł. i mój tato mówią tak na mnie (nie nie, tak sie nie nazywam;-)) , wiec byłoby mylące i chyba Zuzia zostanie
Euro - ja moze największą fanką nie jestem, ale nie krzyczę na Ł. jak chce mecze oglądać - dam mu ten miesiąc wolności :-D oczywiscie polaków oglądamy we dwoje i kibicujemy z szalikami w rękach :-)

Kurcze piszecie o tej coli, że sama sobie szklankę nalałam. Ale nie przepadam za bardzo,za to ostatnio piję non stop fantę :sorry2: No nie mogę się powstrzymać i tak potrafię wypić dużą butlę w ciągu dnia :sorry2: I do tego zajadam się batonikami Kinder maxi, potrafię zjeść 10 sztuk dziennie :-p M ma już zakaz dawania mi całej paczki tylko powiedziałam żeby mi wydzielał ;-)
A co do kawy to ja wcześniej wypijałam normalnie filiżankę rozpuszczalnej kawki prawie codziennie, no ale odkąd biorę te leki to staram się pić jak najrzadziej. W domu nie piję w ogóle, tylko jak idziemy do kogoś.
A ja sobie wczoraj uświadomiłam że prawie za 3,5 miesiąca nasza Malutka będzie z nami. Jak ten czas leci. A gin powiedział, że do terminu ciężko będzie donosić, więc nastawiam się na ten wrzesień.

no majeczka u nas rzeczywiście pogoda do dupy matko kolejny dzień w którym się fatalnie czuje
malinova współczuje że masz tak daleko rodzinę a oni nie mogą was odwiedzić nie przyjadą zobaczyć maleństwa skoro piszesz że zobaczysz ich dopiero w 2013
bellka ja znów 7up mogłabym litrami pić ale ze względu na dietę wątrobową pozwalam sobie na szklaneczkę dziennie do tego musze mieć 1kg czereśni dziennie:-)

Majeczka26 trzymam kciuki &&&&&& i żeby Ci czas szybko minął :-) Tu masz o urlopach Urlop macierzyński 2012 dodatkowy urlop macierzyński 2012 - ofeminin.pl
sonkaa &&&&&&&& za męża! :-) Trzymajmy się razem, mój od przyszłego tyg. też będzie poszukującym ze względu na przeprowadzkę.
Nikolaa dasz radę, trzymam &&&&& żeby nie bolało:-)
malinova nie panikuj, bo to nie zdrowo;-) będzie dobrze!! A rodzinka do Ciebie nie przyjedzie w odwiedziny?
Bellka sny w ciąży są niesamowite:laugh2: W sumie, poza ciążą też się zdarzają ;-)

patrycja ja dołów nie mam, 2 dani jak na razie miałam takie do doopy, ale poza tym cieszę się ciążą i jestem w dobrym nastroju.

Nie pamiętam czy coś mi się śniło czy nie, ale wkurza mnie już to, że się wyspać nie mogę, bo się kręcę z boku na bok i budzę co chwilę:angry: Jak się położę na plecach to muszę podgiąć nogi i brakuje mi kołdry, wtedy mi zimno:dry: A jak wstanę do siusialni to się tak rozbudzam, ze nawet z 2 godz. nie śpię:crazy: Wtedy uruchamiam BB w komórce i sobie czytam, ale oprócz mnie to chyba wszystkie śpicie, bo cisza jak makiem zasiał :-p

Miłego dnia!! :-):-):-)

malinowa_paula ja się nie boje boje się jak Wiki sobie poradzi:-(..a co do spania to witaj w gronie ja mam podobnie to jak wsadze kołudre miedzy nogi to mi w tyłek zimno to znów mi gorąco a po sisiu to ma sufitolandie też przez 2 h

Witam się porannie ;-0

jutrzenka, majeczka - &&&&&&&&&&&&&& za wizytę

a zaraz będę poszukiwać w necie komody i regalika dla Michałka, mam upatrzoną w Ikei, ale może znajdę coś z większą ilością szuflad
Ja mam komodę i szafkę z półkami dla Oliego właśnie z Ikei. U nas raczej problem za co kupić meble do sypialni:baffled:
Ale ja dziś miałam sen. Ze urodziła się nasza córcia i ja nic kompletnie dla nie nie miałam! Nawet pieluchy! Więc pojechaliśmy do hurtowni z Malutką, było dość chłodno a ona w samym pajacyku takim bez stópek i do tego bez skarpetek :sorry2: To ja mówię, żeby M z nią posiedział w aucie a ja skoczę kupić kilka najpotrzebniejszych rzeczy, żeby dał mi pieniądze jakieś, a on mi 20 zł wyciąga. WIęc jednak poszedł ze mną do tego sklepu, a nasza córcia przez chwilę tak urosła, sama już chodziła i ja się zaczęłam zastanawiać co ja zrobię z tymi wszystkimi Malutkimi ciuszkami no i teraz nie mam żadnych większych :-p
NO sen niesamowity. Mi śniło sie że uciekałam przed kimś przez korytarze śnieżne a potem jakiś łoś co mi wchodził do mojej kryjówki a cuda dziwy.:-D
Ale z kawy nie jestem w stanie zrezygnować, zwłaszcza że jestem niskociśnieniowcem , więc na jedną szklaneczkę rano sobie pozwalam:-D

Jak ja cię bardzo dobrze rozumiem. Moje ciśnienie też jest bardzo niskie, ale kawę to ja dopiero od jakiegoś miesiaca jestem w stanie wypić i to też nie całą.

reklama
witam poweekendowo

u mnie pogoda dziś do bani, a wczoraj było tak pięknie

Jutrzenka, Majeczka - kciuki mocno zaciśnięte za wizyty;-)
Nikolaa - również trzymam kciuki za wizyty stomatologiczne;-)
Mimii - kciuki za egzamin;-)
Azorek, Jutrzenka - oby wasze bóle szybko minęły i już nie wracały;-)

a my wczoraj spędziliśmy czas na pikniku militarnym i wróciłam do domu padnięta, było całkiem fajnie zorganizowane, była rekonstrukcja jednej z bitew podczas II wojny św. mąż porobił sobie zdjęcia w mundurach z karabinami, najgorsze było w tym wszystkim to że odbywało się to na jakiś starych żwirowniach w lesie i były wieeeeeeelkie góry z piachu więc nie dość że ledwo po nich właziłam a było to kilka razy góra-dół to jeszcze tego piachu jak się szło to po kostki się zapadało więc co kilka kroków to buty gubiłam bo nabierały piachu,
był to nie lada wysiłek w moim stanie zwłaszcza że słońce też robiło swoje, a balerinki to ledwo odczyściłam dzisiaj

to tyle jak na razie bo w planach mam porządki dziś

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry