matko kochana litości baby nie macie tyle od rana naskrobać
Nikola dzielna jestes ;-)
a z ta porodowka to mozliwe jesli te same szpitale wybierzecie. Kilka z nas bedzie rodzic w Warszawie ale kazda gdzie indziej, przynajmniej narazie na to wychodzi
no nie było tak źle

:-);-).... a co do porodówki to majeczka rodzi tam gdzie ja niby 3 tygodnie różnicy ale wszystko możliwe;-).... i z tego co kojerze jeszcze jedna mówiła że tam tez bedzie rodzić:-)
Dziewczyny a tak spytam póki pamietam leżycie w ciaży na plecach bo slyszalam ze nie wolno ponoć jakąś żyle sie uciska i plod moze sie nie dotlenić czy coś takiego wyczytalam to gdzieś na necie już dawno a właśnie mi sie przypomnialo
to nawet nie o płud chodzi o to że kończyny dolne sa nie dokrwione co może powodować dretwienie spadek ciśnienia obuchliznę żylaki i takie tam..... wiesz póki co macica jeszcze taka wielka nie jest i tak bardzo nie uciska mi sie wydaje że ciało ci samo powie kiedy nie bedziesz dała leżeć na plecach ja leże póki co ale wiem że to już nie długo jak brzuch zrobi sie wiekszy i dziecko cięższe to naturalnie za bardzo sie nie da...mnie np w pierwszej ciązy pod koniec duszności brały i musiałam na bok ...najbrdziej optymalny jest lewy aczkolwiek jesli dobrze ci się lezy na prawym to tez możesz wieksze znaczenie to ma chyba przy zagrożonych ciążach mnie np ani w pierwszej ani teraz ginka nie zwracała na to uwagi ......
Dziewczyny dzięki za słowa otuchy ale jest jeszce gorzej zemdlałam dzisiaj na uczelni, bo musiałam iść an wykład. Sama lerze w szpitalu lakarz nie pozowlił mi się wypisać an zyczenei (wiem że to bez myślne ale mi sięserce kraja jeżeli wiem że dzieci są same no nei takie samam bo z babciami) dowiedziałam się również że moje dzieciątko nagle zmieniło się w bliźnięta. Jednym słowem załamka jak aj dam radę z 6 dzieci i tak zbytnio się nei cieszyłam an piąte. Naszczęście mam już wyposażenei an bliźnięta w domu po Ksawciu i Kajetanie. Dodam że starsa córka wyszła dzisiaj o godz. 17 ze szpitala ale łapęcja w gipsie. Teraz jest z chłopakami u moejj babci, moja mam u Julii. Mój mąż w pracy, a ja w szpiatalu. Nie wiem keidy wyjde ale mam andzieje że po weekendzie. Mówie wam mam kumulacje nie szczęść teraz. Nie długo mam zaliczenia an uczelni. Na całe 22 lata mojego życia nie było aż tak źle.

kurde no jak lekarz nie mógł zauważyć bliźniaków ..... a jakie przyczyny omdlenia wiesz w ciązy się zdarzają i raczej po pozytywnym badani gin wysyłają do domu..... masz ból krwawienia???? życzę powodzenia ...........
malami co do zgagi to ja też słyszałam że na kudełki u dziecka;-):-)
śliczny filmik moja wiki jak kompali pod kranem to był jeden wrzaskkkkkkkkkkkkkkkkk ale nie robili tego tak delikatnie;-):-)
no matko kochan ale pojechałś kolezanko ja tu słodyczy nie moge a ty mi sykakujesz z takim ciachem;-):-)
Lece szykować ubrania na wesele i sprzątać, postaram się jeszcze wpaść do was
miłego wesela
Pytałyście co to za ciche dni u mnie ,więc wyjaśniam
Chyba za dużych efektów staranka nie będzie o bobasa nie będzie w tym miesiącu ,bo nie było poprawkipo owulce ,zamiast niej usłyszałam ,że może najpierw samochód zmienimy ,trochę by się nam obniżył status materialny..,więc jak ta cholera przedwczoraj wypachniona ,ogoloną przylazła do sypialni i zaczęła się do mnie mizdżyć to mu powiedziałam ,jak tak kocha samochody i pieniądze to ma iśc poprzytulać Lacetti [nasze auto ] i wycałować swoje akcje ,obligacje i wyciąg z konta ...
Ja robię truskawkowe ciasto z ptasim mleczkiem na jutrzejszy Dzień Matki",cholera" będzie spać po nocy ,a ja z dziewczynkami świętować
no to pojechałaś m po ambicji

..... wiesz ale też bym ptrzyła na słowa m z dystansem bo oni czasem po prostu piepsza jak potłuczeni ze starachu boją się że nie podołaja i przez to wymyślają wymówki .... dobrze że tak zrobiłaś przynajmniej on zan twoje stanowisko teraz spokojna rozmowa i tyle ...a z drugiej strony to może rozmowa nie bedzie potrzebna bo akurat sie udało;-):-)........
mina no wibrator mnie rozwalił

ale ty się tu nie tłumacz nam że nie wiesz czy baterie działają i dlatego małemu nie dałaś

(żarcik mam nadzieje że się ni obrazisz;-))....swoją droga chciałabym zobaczyć miny twoje i koleżanki

a co do domów to my z m mamy 2 zapisane jeden od moich rodziców drugi od mojego m i też nie dobrze:-( powiem wam że i od przybytku czasem głowa boli...... i szczerze to cały czas nam chodzi po głowie marzenie żeby sobie wybudować 3 i jakbyśmy mieli jakąś fajnie położoną dziłkę to już by stał niestety mamy pole a w kijowym miejscu .....ale nie wiadomo co życie i los przyniesie .....