reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Ptyska ja tez tak czytalam i w pierszej ciazy nie lezalam na plecach
a teraz wyczytalam ze na prawym boku tez nie wolno ale gin powiedzial ze to jak macica jest juz duza wiec narazie leze na obu bokach. Ale poprzednio o tym nie wiedzialam i spalam tez na obu.

Karola skorzystalam z tego artykulu, zobaczymy co bedzie

reklama
Dziewczyny dzięki za słowa otuchy ale jest jeszce gorzej zemdlałam dzisiaj na uczelni, bo musiałam iść an wykład. Sama lerze w szpitalu lakarz nie pozowlił mi się wypisać an zyczenei (wiem że to bez myślne ale mi sięserce kraja jeżeli wiem że dzieci są same no nei takie samam bo z babciami) dowiedziałam się również że moje dzieciątko nagle zmieniło się w bliźnięta. Jednym słowem załamka jak aj dam radę z 6 dzieci i tak zbytnio się nei cieszyłam an piąte. Naszczęście mam już wyposażenei an bliźnięta w domu po Ksawciu i Kajetanie. Dodam że starsa córka wyszła dzisiaj o godz. 17 ze szpitala ale łapęcja w gipsie. Teraz jest z chłopakami u moejj babci, moja mam u Julii. Mój mąż w pracy, a ja w szpiatalu. Nie wiem keidy wyjde ale mam andzieje że po weekendzie. Mówie wam mam kumulacje nie szczęść teraz. Nie długo mam zaliczenia an uczelni. Na całe 22 lata mojego życia nie było aż tak źle. :baffled::crazy:

Kurcze kobitki ale produkujecie normalnie ciężko za wami nadążyć :-)

Witam wieczornie
Dopiero co doczytałam co tam u was słychać
Widze że temarów sporo się rozwineło :tak:
Jutro może więcej skrobne jak czas pozwoli

Pozadrawiam ciężaroweczki :-)
Milej nocki

ps. wpadnijcie na zamknięty

Witajcie.

Witam nowe mamy ,
Sysia ,ale niespodzianka:-),trzymaj się.

Mina ,nie stresuj się tym Acardem ,jadłaś przecież na pewno dużo owoców zawierających wit C ,więc zakrzepy nie powinny się tworzyć.
Jutrzenka masz rację -dom to dziura pochłaniająca na okrągło kasę.
U mnie w domu ciche dni ,napiszę o tym później.
Miłego dnia

Tak. Astma mi się ujawniła właśnie w ciąży z Natalką. Po porodzie było dużo lepiej, a teraz znowu jakaś "zatkana" jestem:eek: bez ventolinu to już się z domu nie ruszam... ale pocieszam się, że po porodzie znowu będzie lżej:-)
Mam pytanie z innej beczki. A mianowicie wie może któraś jak to jest ze zgagą w ciąży? Na dziewczynkę to czy na chłopca wróżba? Ja mam od kilku tygodni i w sumie to coraz mocniejszą. Z Nati miałam gdzieś tak od 30tc ale nie taką mocną... więc może to na synka symptom?

malami nawet nie wiesz jak mi pomogłaś:-) już dawno tak nic mnie an duchu nie podniosło, wiesz lekarka mówi ze te leki dzidziolowi nie szkodzą, że mam brać, na necie też to wyczytałam ale to tylko teoria, teraz gdy znam kogoś kto przez ciąże je przyjmował i z dzieckiem wszystko oki to już będę spokojna;-)

dziewczynki z W-wy i okolic wyczaiłam fajna imprezę Piknik z okazji 100-lecia szpitala Św. Zofii w Warszawie 26.05.2012 | SOTO - Dalekowschodnie Centrum Kulturalno-Sportowe

piszą że będzie można zrobić usg 3d, 4d, dostać upominki...

Hej brzuszki!!!

Nie miałam juz siły zagladac do Was wczoraj więc musze resztę doczytać.

Belka gratuluje córusi:)

Sandy co to za ciche dni???

Wczoraj obeszłam pól miasta ,wrociłam z ogromną siatą ciuszków :) :) Cudnosci ,wystawie na odpowiednim watku.

Co do domku to my marzymy o swoim ,na razie wynajmujemy mieszkanie. Boje się kredytu ale trzeba będzie jednak go wziąc tym bardziej że mamy działke za miastem . Niestety to az 35 km i ja mieszczuch trochę sie obawiam jak się zaklimatyzuje no ale zamiast na wynajem płaciło by się za własne .

Malami ja zgage miałam i w pierwszej ciązy i teraz więc to od płci niezalezne poprostu macica naciska na żołądek . Migdały ,zimne mleko lub reni mi pomagają.

Ostatnia edycja:
Mina a jaka to wtyczka i do jakiej przegladarki?
ja używam Google chrom i mam wtyczkę Do Not Track Plus2.2.0.510

dowiedziałam się również że moje dzieciątko nagle zmieniło się w bliźnięta.
podziwiam cię .. jesteś niesamowita.. 22 lata, 6 dzieci, studia.. wychodzi na to że potem będzie już tylko z górki czego serdecznie ci życzę.!
a tak z babskiej ciekawości? ta 10 letnia adoptowana córka Amelka to siostra? Chociaż nie pisałabyś o niej córka. Bo szczerze powiem że tak młodej osobie z własnymi dziećmi raczej niechętnie dają dzieci do adopcji. Mam taką sytuację w rodzinie..kuzynka 24letnia 3lata walczyła w sądzie o młodszą siostrę.. a jakie wymagania.. masakra!

Sandy.. jaki ciche dni? u mnie to tylko godziny do momentu położenia do łóżka bo zawsze i tak się przytulę :)

Ostatnia edycja:
reklama
ptyśka! przez ciebie ryczę:-D jakie to cudowne.. dzieciątko poczuło się pewnie jak w brzuszku.. takie spokojne.. piękne.. a nie u nas.. dzieciaka wrzeszczącego pod kran i już .. brrrr

Do góry