M
malenstwo20
Gość
majeczka idz na L4, ja mam umowę zlecenie wiec jeszcze chce troszkę posiedzieć. daje rade, nie jest ciężko.
nie ma co byś się denerwowała w pracy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
majeczka idz na L4, ja mam umowę zlecenie wiec jeszcze chce troszkę posiedzieć. daje rade, nie jest ciężko.
majeczka - o takie wersje co do płci , to mogłaś zapytać nas, to samo byśmy powiedziały :-), jeszcze się kobieto wahasz nad L-4? lepiej nie denerwuj Miny :-)
i koniec mojego marudzenia. właśnie uprzątam biurko, papiery, próbuje z mailami skończyć, zeby miec czyste konto.. żebyście nie pomyslaly ze w jakims horrorze pracuje - poprostu mam bardzo słabe nerwy teraz, stąd moja złośćsonkaa, Mina i Maleństwo - pójde, na tydzień.. odpoczne rzeczywiście![]()

buźki mi się kończą..... 
sonkaa, Mina i Maleństwo - pójde, na tydzień.. odpoczne rzeczywiściei koniec mojego marudzenia. właśnie uprzątam biurko, papiery, próbuje z mailami skończyć, zeby miec czyste konto.. żebyście nie pomyslaly ze w jakims horrorze pracuje - poprostu mam bardzo słabe nerwy teraz, stąd moja złość
zobaczymy jak to będzie.
ja używam Google chrom i mam wtyczkę Do Not Track Plus2.2.0.510
podziwiam cię .. jesteś niesamowita.. 22 lata, 6 dzieci, studia.. wychodzi na to że potem będzie już tylko z górki czego serdecznie ci życzę.!
a tak z babskiej ciekawości? ta 10 letnia adoptowana córka Amelka to siostra? Chociaż nie pisałabyś o niej córka. Bo szczerze powiem że tak młodej osobie z własnymi dziećmi raczej niechętnie dają dzieci do adopcji. Mam taką sytuację w rodzinie..kuzynka 24letnia 3lata walczyła w sądzie o młodszą siostrę.. a jakie wymagania.. masakra!
Sandy.. jaki ciche dni? u mnie to tylko godziny do momentu położenia do łóżka bo zawsze i tak się przytulę![]()
co?????? tydzień????buźki mi się kończą.....
![]()
też mam słabe nerwy i jestem wrażliwa. za dużo biorę do siebie. staram się to zmienić, ale ciężko.
wiem że chcesz pewnie zarobić i odłożyć na przyszłość ale zdrowie ważniejsze i maleństwo.
wiecie jaki jest powód? kiedys moja szefowa mówiła, jak zobaczyla ze kolejna laska z innego działu idzie na L4 na początku ciąży, ze tak wczesnie jak ktos odchodzi to znaczy ze nie wiąże przyszlosci z pracą w danej firmie i raczej nie wróci juz... przeraza mnie mysl ze zostajemy z dzieckiem i kredytem.. druga sprawa -mamy premie UZNANIOWE, które nie beda mi sie nalezaly jak bede na L4.. a mój M. robi studia, wiec 2,5tys na semestr dodatkowo trzeba z rękawa jeszcze wytrzepać... także modle sie o zdrowie dla siebie i Dzidzi, a jak bede raz na jakis czas odpoczywać kilka dni to i nerwy mi sie wzmocnią.