reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

marand skoro już wyglądasz jak wieloryb to nie wychodź na dwór żeby cię ktoś z Greenpeace'u nie dopadł :-p

co do proszków czy płynów to jak aguga napisała nie ma to większego znaczenia przy dzisiejszych automatach. Kiedyś, jak Franie pracowały to może był problem. W tej chwili większość pralek ma nawet dodatkowe płukanie.
Ja zaraz zmykam spać..
Dobranocek wszystkim

reklama
Dzsiaj upał taki że nie wiedziałam,gdzie sie schować a tu jeszcze goście od wczoraj byli. Wczoraj połozyłam sie spć po pierwszej w nocy bo towarzystwo obalało ostatnią 3 flaszkę:baffled: Jak padłam to padłam ale wstałam o 8 bo wszyscy już wstali więc nie wypadało sie wylegiwać. Jak pojechali to zaznałam ulgi i cieszyłam sie spokojem. Poszłam do wanny wzięłam sobie swojego Więźnia nieba i zanurzyłam sie w lekturze a moje dziecię ćwiczyło pływanie.
Co do fotelików się nie wypowiem bo chyba nie mam konkretnego zdania. wiem tylko tyle że te z testami sa drogie i pasują do niewielu stelaży wózków niestety. Każdego indywidualny wybór choć bezpieczeństwo malucha ważne.:tak:

Marand widze że nie tylko u mnie była impreza:tak:
maleństwo no to ambitne kierunki. Ja powiem szczerze mi sie nie chce już studiowac:no: Może jeszcze kiedyś mnie najdzie:nerd:.
Co do proszków czy płynów zgadzam z Agugą Jak dobra pralka to i proszek porządnie wypłucze.

Hej dziewczyny,ja wróciłam po weekendzie i nadrobiłam co napisałyście choć mimo zapisków nie wszystko pamiętam;-)
Mama co do pracy to właśnie sama sobie tak ustaliłam że bede do 15 wrzesnia. a co do jabłek to dodajesz je do szarlotek później czy to taki mus do jedzenia prosto ze słoika?uwielbiam jabłkowe przetwory:tak:

Anć co do pracy to włąśnie sama stwierdziłam ze poki moge to chodze ale nie wiem czy wytrzymam do 15września,w każdej chwili w sumie moge iść na L4 ale czy siedze w domu czy w pracy to w sumie nie ma różnicy.Współczuje akcji z Braxtonem ale obawiam sie że do porodu to powoli bedzie norma.

Dzieki za odpowiedzi o kremach do pupy,faktycznie było już o tym na forum,ale akurat mówili o tym na szkole rodzenia wiec chciałam z Wami na gorąco skonsultować:biggrin2:

Maleństwo trzymam kciuki za studia! ja też studiuje zaocznie i powiem Ci że dużo moich znajomych z dziećmi ciągle sie uczy,nawet po 30stce bo jest szał na wieczne dokształcanie się i dają rade także śmiało:biggrin2:sama sie obawiam jak to bedzie ale z drugiej strony musi sie udac,w końcu dziecko może z tatą zostawać na kilka godzin.

Co do szybkich bzykanek to ja nie pamiętam co to jest ;-) nastawiam sie na odrobienie tej tematyki po porodzie,bede odliczać dni połogu:biggrin2:

Dzień dobry.
Że się tak wyrażę, choć z prawdą nie ma to nic wspólnego. Po nocy wszystko mnie boli i na dodatek źle się czuję. Objawy podobne jak przy udarze słonecznym, tylko słabsze i bez gorączki. Więc to nie to na szczęście!
Nie będę Wam tu smęcić, odezwę się po wizycie (15:30). Mam nadzieję, że będę juz w ludzkim nastroju.

Miłego dnia! :)

marand może przebranie::rofl2:
kamuflaz.jpg

M_Paula wracaj z wizyty w ludzkim nastroju bo inaczej być nie może :tak: &&&&&&&.Upały niestety potrwają jeszcze ok. tygodnia

Miłego dzionka kochane

Aguga wiadomo ze co szkoła to inna teoria, ale jak dla mnie która nie ma zadnego zdania, bo sie na tym nie zna najzwyczajniej w świecie, to zawsze jest jakaś wskazówka. A skoro nie mam jeszcze nic kupione, wiec dla mnie bez różnicy czy zainwestuje w płyn czy w proszek. Co do płynów - mniej podrażniają niz proszki (pisze to co położna mówiła) i tak jak Erde pisze - lepiej sie wypłukują; tak, ręczniki do krocza
sonkaa niestety to byla dość duża "komercha" w tej szkole, dobrze ze ta firma ubezpieczeniowa miala tylko 15min "wykładu" bo juz chcialam wyjsć
marand wstyd sie przyznać, bo wiem ze to moze niezdrowo, ale nie wyobrażam sobie zakończenia dnia bez kąpieli w wannie:zawstydzona/y: kręgosłup mi wtedy odpoczywa i ja sie relaksuje
Paula trzymaj sie i powodzenia na wizycie!
doczytałam Polcia co napisałaś o Loveli, bede dzis w Rossmanie to obejrze co i jak ;-)

reklama
Do góry