jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:-
-
-
-
-
-(
poparzylam reke papryczks chlli

. Robilismy sos i z 8 szt wyjelam pestki i oczyscilam i zaraz umre. Rany jak mnie piecze reka. Jakby sobie wrzatkirm oblala.
A R chcial sie zamienic, ze ja wycisne czosnek a on te papryki oczysci bo przy pierszej zaczelo mnie ciutek piec bo mialam rane. Ale mowie dobra, bede na palec uwazac. Pokroilam zmielilam oplukalam rece woda i sie zaczelo.
Jezu jaki bol, cala reka mnie pali.
R czytsm e necie ze woda tego nie zmyje, siedze z reka posmarowana oliwa ale nie pomaga. pisze ze trzeba czekac, tylko ile :-
-
-
-
-
-
-
-(
takze albo taka papryke trafilam ale mam wrazliwq skore.
uwaga przy moim sosie, zalozcie rekawiczki lub meza usadzcie
pisze jedna reka i slabo mi to idzie
haha niezly tekst

moze lezenie z nogami wyzej, wspolczuje
Polcia zdrowka raz jeszcze
kuba sobie dzis rano zazyczyl truskawki, hehe to mu sie przypomnialo. Pojechalismy na rynek po skladniki na sos i akurat miala babka co ma w okolicy swoja plantacje i wszyscy od niej kupuja. Po 10 zl wiec jeszcze do przezycia. Jeszcze chwila i 1kg nie bedzie
i ide myc wlosy,
mam nadzieje ze niedugo mi przejdzie
:-
poparzylam reke papryczks chlli

. Robilismy sos i z 8 szt wyjelam pestki i oczyscilam i zaraz umre. Rany jak mnie piecze reka. Jakby sobie wrzatkirm oblala.A R chcial sie zamienic, ze ja wycisne czosnek a on te papryki oczysci bo przy pierszej zaczelo mnie ciutek piec bo mialam rane. Ale mowie dobra, bede na palec uwazac. Pokroilam zmielilam oplukalam rece woda i sie zaczelo.
Jezu jaki bol, cala reka mnie pali.
R czytsm e necie ze woda tego nie zmyje, siedze z reka posmarowana oliwa ale nie pomaga. pisze ze trzeba czekac, tylko ile :-
takze albo taka papryke trafilam ale mam wrazliwq skore.
uwaga przy moim sosie, zalozcie rekawiczki lub meza usadzcie
pisze jedna reka i slabo mi to idzie
Wstałam niedawno i nie wiem jak się nazywam. Nie lubię przespać pory pobudki mojego mózgu, bo później nie nadajemy na tych samych falach
![]()
haha niezly tekst

Dzień Dobry.
no powiedzmy. Chyba jakaś sugestia mnie dopadła. Pisałyście kiedyś o bólu krocza i mnie dopadł. Jakie głupie uczucie! Ani leżeć, ani siedzieć. Lewitacja by się przydała. Ma ktoś jakiś patent?
moze lezenie z nogami wyzej, wspolczuje
Polcia zdrowka raz jeszcze
kuba sobie dzis rano zazyczyl truskawki, hehe to mu sie przypomnialo. Pojechalismy na rynek po skladniki na sos i akurat miala babka co ma w okolicy swoja plantacje i wszyscy od niej kupuja. Po 10 zl wiec jeszcze do przezycia. Jeszcze chwila i 1kg nie bedzie
i ide myc wlosy,
mam nadzieje ze niedugo mi przejdzie
Ostatnia edycja:
. Nie lubię przespać pory pobudki mojego mózgu, bo później nie nadajemy na tych samych falach 
Współczuję poparzenia, uważaj na oczy!