reklama
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Witam i ja :-)
Wstałam już po 5, pokręciłam się, zrobiłam zdjęcia wschodu pięknego słoneczka, zawiozłam męża do pracy i padłam. Wstałam niedawno i nie wiem jak się nazywam
. Nie lubię przespać pory pobudki mojego mózgu, bo później nie nadajemy na tych samych falach 
Mina upały dają się we znaki? Odpoczywaj na kanapie kochana.
Anć leżakuj również
Nikamo zaciskam kciuki najmocniej jak się da, razem z Mikołajem, żebyś nie musiała zostać sama &&&&&&&&&&&&&. Tulę mocno!!
Karola gratuluję podjęcia decyzji i życzę przyjemności na wolnym :-)! Ale wypowiedzenie? Nie wrócisz już na to stanowisko?
Jutrzenko gratuluję podium
całe Twoje szczęście, że nie włączyłam bb
Patrycja Tobie również gratuluję
O, i to już koniec nadrabiania
. Rozumiem, mamy weekend.
Pięknej niedzieli życzę! Ja pędzę do kuchni robić rogaliki Zobacz załącznik 492215
Wstałam już po 5, pokręciłam się, zrobiłam zdjęcia wschodu pięknego słoneczka, zawiozłam męża do pracy i padłam. Wstałam niedawno i nie wiem jak się nazywam
. Nie lubię przespać pory pobudki mojego mózgu, bo później nie nadajemy na tych samych falach 
Mina upały dają się we znaki? Odpoczywaj na kanapie kochana.
Anć leżakuj również

Nikamo zaciskam kciuki najmocniej jak się da, razem z Mikołajem, żebyś nie musiała zostać sama &&&&&&&&&&&&&. Tulę mocno!!
Karola gratuluję podjęcia decyzji i życzę przyjemności na wolnym :-)! Ale wypowiedzenie? Nie wrócisz już na to stanowisko?
Jutrzenko gratuluję podium
całe Twoje szczęście, że nie włączyłam bb
Patrycja Tobie również gratuluję

O, i to już koniec nadrabiania
. Rozumiem, mamy weekend.Pięknej niedzieli życzę! Ja pędzę do kuchni robić rogaliki Zobacz załącznik 492215
M
malenstwo20
Gość
hejka
wczoraj nie zaglądałam. dziś poczytałam.
gorąco wróciło i nic się nie chce. Wczoraj obiecałam B że pomyślę o studiach i poszukam informacji o uczelniach i dziennych bezpłatnych kierunkach. Boje się że nie dam rady studiować ale on we mnie wierzy i mówił że mam iść na studia.
Mina wracaj do łóżka odpoczywaj należy Ci się
Polcia mnie katar też coś złapał. ale okolice konca wakacji zawsze tak miałam. więcsię pomęczę i minie bo nic mi nie pomorze. kiedyś próbowałam napary z rumiankowej lub mietowej herbaty. albo na chusteczkę ostry zapach pefumu psiknąć i ok 5 min wdychać a cały dzień z głowy katar miałam. zdrówka.
Karola odpoczywaj. wypowiedzenie?? jesteś pewna?? czyli nie wrócisz tam??
U nas upał. miłego dnia
wczoraj nie zaglądałam. dziś poczytałam.
gorąco wróciło i nic się nie chce. Wczoraj obiecałam B że pomyślę o studiach i poszukam informacji o uczelniach i dziennych bezpłatnych kierunkach. Boje się że nie dam rady studiować ale on we mnie wierzy i mówił że mam iść na studia.
Mina wracaj do łóżka odpoczywaj należy Ci się
Polcia mnie katar też coś złapał. ale okolice konca wakacji zawsze tak miałam. więcsię pomęczę i minie bo nic mi nie pomorze. kiedyś próbowałam napary z rumiankowej lub mietowej herbaty. albo na chusteczkę ostry zapach pefumu psiknąć i ok 5 min wdychać a cały dzień z głowy katar miałam. zdrówka.
Karola odpoczywaj. wypowiedzenie?? jesteś pewna?? czyli nie wrócisz tam??
U nas upał. miłego dnia
Dzień Dobry.
no powiedzmy. Chyba jakaś sugestia mnie dopadła. Pisałyście kiedyś o bólu krocza i mnie dopadł. Jakie głupie uczucie! Ani leżeć, ani siedzieć. Lewitacja by się przydała. Ma ktoś jakiś patent?
Idę żeby wam tu nie smęcić bo piękna pogoda a ja czuję się jak emerytka.
miłego dnia kochane
no powiedzmy. Chyba jakaś sugestia mnie dopadła. Pisałyście kiedyś o bólu krocza i mnie dopadł. Jakie głupie uczucie! Ani leżeć, ani siedzieć. Lewitacja by się przydała. Ma ktoś jakiś patent?
Idę żeby wam tu nie smęcić bo piękna pogoda a ja czuję się jak emerytka.
miłego dnia kochane
reklama