reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

A ja druga :-)

Dzień dobry

U nas też pogoda sliczna i zamierzamy cały dzień spędzić poza domem :tak:

Miłej niedzieli dziewczynki

reklama
Witam się i ja z rana .Upał u nas się zaczyna,a dla mnie to katastrofa i już nie mam czym oddychać.Mężuś zaraz zrobi mrożoną kawkę
Miłego dnia

Witam i ja :-)
Wstałam już po 5, pokręciłam się, zrobiłam zdjęcia wschodu pięknego słoneczka, zawiozłam męża do pracy i padłam. Wstałam niedawno i nie wiem jak się nazywam :baffled:. Nie lubię przespać pory pobudki mojego mózgu, bo później nie nadajemy na tych samych falach :no:

Mina upały dają się we znaki? Odpoczywaj na kanapie kochana.
Anć leżakuj również :tak:
Nikamo zaciskam kciuki najmocniej jak się da, razem z Mikołajem, żebyś nie musiała zostać sama &&&&&&&&&&&&&. Tulę mocno!!
Karola gratuluję podjęcia decyzji i życzę przyjemności na wolnym :-)! Ale wypowiedzenie? Nie wrócisz już na to stanowisko?
Jutrzenko gratuluję podium :-D całe Twoje szczęście, że nie włączyłam bb :-p
Patrycja Tobie również gratuluję :-D

O, i to już koniec nadrabiania :errr:. Rozumiem, mamy weekend.
Pięknej niedzieli życzę! Ja pędzę do kuchni robić rogaliki Zobacz załącznik 492215

hejka
wczoraj nie zaglądałam. dziś poczytałam.
gorąco wróciło i nic się nie chce. Wczoraj obiecałam B że pomyślę o studiach i poszukam informacji o uczelniach i dziennych bezpłatnych kierunkach. Boje się że nie dam rady studiować ale on we mnie wierzy i mówił że mam iść na studia.

Mina wracaj do łóżka odpoczywaj należy Ci się

Polcia mnie katar też coś złapał. ale okolice konca wakacji zawsze tak miałam. więcsię pomęczę i minie bo nic mi nie pomorze. kiedyś próbowałam napary z rumiankowej lub mietowej herbaty. albo na chusteczkę ostry zapach pefumu psiknąć i ok 5 min wdychać a cały dzień z głowy katar miałam. zdrówka.

Karola odpoczywaj. wypowiedzenie?? jesteś pewna?? czyli nie wrócisz tam??

U nas upał. miłego dnia

Dzień Dobry.
no powiedzmy. Chyba jakaś sugestia mnie dopadła. Pisałyście kiedyś o bólu krocza i mnie dopadł. Jakie głupie uczucie! Ani leżeć, ani siedzieć. Lewitacja by się przydała. Ma ktoś jakiś patent?

Idę żeby wam tu nie smęcić bo piękna pogoda a ja czuję się jak emerytka.

miłego dnia kochane

Malinowa jakie rogaliki robiłas?Rzuć do kawki kilka
Minna witaj w klubie emerytów ,najlepiej to chyba leżeć bo chodzenie sprawia większy ból.No,ale jeszcze troszkę......

reklama
Polcia spróbuj może tego syropu dla ciężarnych na przeziębienie. Gardełko wypłucz może w szałwii lub rumianku??? I uważaj na przeciągi-zdrówka życzę

Do góry