Witam z rana. U nas od rana upał jak nie wiem, 30 stopni, ale postaram się zebrać siły i korzystać z tego, że małej nie ma. Poszła dzisiaj do przedszkola po długiej przerwie. Jejku, radości nie było końca, zjadła nawet ładnie śniadanko z rana zanim poszła do przedszkola, gdzie zawsze wybrzydzała jak nie wiem, że nie chce, albo że jej nie smakuje. Zostanie jednak na obiadek. Nie będzie jadła tylko zupy, bo zacierkowa. Na obiadek mają szaszłyk, także pani powiedziała, że nie będzie jej w przyprawach obtaczać, tylko zostawi taki sam sobie. A jednak dało się dojść do porozumienia. Będzie tylko śniadanie jadła w domu, a obiad mam patrzeć co danego dnia jest w menu i ustalać z kucharką czy może, czy nie. Jeśli nie, to będzie zabierana około 12, bo 15 po 12 mają obiad, a jeśli będzie zostawała na obiedzie, to będzie do 15. Także super. Dzisiaj normalnie nie wiem co mam z wolnym czasem zrobić

Taka cisza. Ale najważniejsze, że mała jest szczęśliwa i że się cieszy, bo to sprawia mi największą radość
aguga06
Dokładnie, ustaliłam z panią dyrektor, że 5 dam jej odpowiedź, czy mała zostaje w przedszkolu, czy nie i wtedy będziemy wiedziały co robić.
Majeczka26
Ja przyznam się szczerze, że odpuściłam sobie szkołę rodzenia, poprzednio też nie chodziłam i jakoś to poszło, to mam nadzieję, że i tym razem również będzie dobrze i bez żadnych komplikacji, bo mimo tego, że poprzedni poród nie należał do najłatwiejszych, to nie było komplikacji, a to najważniejsze.
Karola.M.
Stronka bardzo ciekawa, może nie wszytko na niej jest, bo uważam, że powinni jeszcze kilka szkoleń dorzucić, ale póki co może być i to, a co najważniejsze, za darmo, a to dla mnie bardzo ważne, bo ja najczęściej szukałam właśnie bezpłatnych kursów, a e-learning jest o tyle dobry, że można sobie siedzieć w domu i nic nigdzie nie trzeba wychodzić

Także w zasadzie robić sobie kiedy się chce
Mallinowa_Paula
Ja się przyznam, że miałam fotelik po kimś i nawet nie wiem, czy miał atest, czy nie, najważniejsze, dla mnie, że małej było wygodnie i że się dobrze sprawuje
erde
Ja tez na szczęście (odpukać) nie musiałam się przekonywać w praktyce jak to z jego testami i mam nadzieję, że nigdy nie będę musiała!
sonkaa
Szczęściara, ja nie mam basenu niestety, więc nie mam tak dobrze, przyznam się szczerze, że jedyne co zrobiłam wczoraj, to pojechałam do taty kwiatki podlać, bo pojechał na urlop i wróciłam do domu i sie byczyłam, dopiero na wieczór się zebrałam i ogarnęłam 1 szafkę, w której były męża klamoty bo czasem tak mam, że mnie na wieczór nadmiar energii bierze i mogłabym dosłownie latać.
malenstwo20
Ja bym wybrała ekonomię, chyba najbardziej przyszłościowe. Mi to się marzy lingwistyka, ale to daleka przyszłość.
aguga06
Ja się przyznam, że po porodzie po umyćiu wycierałam się ręcznikiem, bo najbardziej ekonomiczny był dla mnie.
erde
Tutaj się zgodzę, proszki czasem zostają na ubraniach, zwłaszcza czarnych (przynajmniej u mnie) - jak za niska temperatura, a płyn zawsze ci się zmyje, jednak ja używam proszków, bo dla mnie jakoś bardziej ekonomiczne są jak płyny, poza tym nie każda marka ma płyny do prania.
Mamba_2008
Podziwiam, ja padłam wczoraj koło 22.
Mallinowa_Paula
Ojejku jejku, trzymam kciuki, żebyś poczuła się lepiej i żeby to nie był udar!!!! Odpoczywaj!
Ja jak ciepło to chodzę tylko w leginsach, nie ukrywam, że jest w mi w nich najwygodniej, bo są najbardziej rozciągliwe. Co do jeansów, to mam 2 pary, aczkolwiek nie ukrywam, że właśnie najlepiej mi w leginsach czy to w tych długich, czy to krótkich. Nie mam ciążowych, mam zwykłe, ale gumka nie pije, także nosi się je idealnie.