reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

reklama
Sandy!!! co ja widzę!!! gratulacje.. i niech siedzi do samego końca te 9 miesięcy!! :-D:-)

Wody poleciały po 5 rano taki chlup malutki a teraz jak napnie się brzuch to delikatnie czuję że leci jakby ktoś z kranika popuszczał..
czekam bo mój doktorek zaczyna dyżur o 15 więc tak sobie myślę że ( jak wytrwam) to ok 14 pojadę do szpitala

Sandy cudowne wieści, bardzo mocno za Was kciuki zaciskam!!!!!!
Mina jeśli się sączą to jeszcze masz chwilę, ale jakby nagle chlusnęły to nie czekaj tylko leć, lepiej w szpitalu czekac na doktorka :tak: mąż juz czeka w pogotowiu?

męża to ja na spokojnie do pracy wygoniłam. Co mi się tu będzie plątał. Daleko nie ma - parę minut samochodem.
Zresztą spokojnie przyjął informację o odejściu wód, z Kajem już to przerabialiśmy. Wody mi odeszły o północy a dopiero o 10 rano mnie wzięli na stół. Więc wiem, że kiedy kapie/sączy to nie ma po co jechać.

Mina trzymam kciuki,oby poszło szybko i sprawnie!Dzisiaj już pewnie przytulisz córeczkę!!
Sandy niech fasolek rośnie zdrowo :tak: :-).

U nas dzisisaj zimno 5 st,ale młoda wysłana do p-la,mimo ,ze cherla trochę,ale ja muszę dzisiaj ostatnie zakupy zrobić,nawiedzić aptekę,a potem jeszcze jej obiecałam,ze po prezent z ok.urodzenia siostrzyczki pojedziemy,więc ręce pełne roboty :-D.
NIe wiem tylko co do pępka kupić?

Mina trzymam kciuki &&&&& i podziwiam Twój spokój :-)
Dotrwaj do 14, a później tul Malutką :-) :-) :-)

Sandy gratuluje!!! Wspaniałych 9 miesięcy życzę :-) &&&&&&.

Zbieram się na wizytę, ostatnie zajęcia SR, ktg i mogę rodzić, jutro termin!
Miłego dnia.

reklama
Do góry