reklama
Sandy!!! co ja widzę!!! gratulacje.. i niech siedzi do samego końca te 9 miesięcy!!
:-)
Wody poleciały po 5 rano taki chlup malutki a teraz jak napnie się brzuch to delikatnie czuję że leci jakby ktoś z kranika popuszczał..
czekam bo mój doktorek zaczyna dyżur o 15 więc tak sobie myślę że ( jak wytrwam) to ok 14 pojadę do szpitala
:-)Wody poleciały po 5 rano taki chlup malutki a teraz jak napnie się brzuch to delikatnie czuję że leci jakby ktoś z kranika popuszczał..
czekam bo mój doktorek zaczyna dyżur o 15 więc tak sobie myślę że ( jak wytrwam) to ok 14 pojadę do szpitala
Majeczka26
Fanka BB :)
Sandy cudowne wieści, bardzo mocno za Was kciuki zaciskam!!!!!!
Mina jeśli się sączą to jeszcze masz chwilę, ale jakby nagle chlusnęły to nie czekaj tylko leć, lepiej w szpitalu czekac na doktorka
mąż juz czeka w pogotowiu?
Mina jeśli się sączą to jeszcze masz chwilę, ale jakby nagle chlusnęły to nie czekaj tylko leć, lepiej w szpitalu czekac na doktorka
mąż juz czeka w pogotowiu?męża to ja na spokojnie do pracy wygoniłam. Co mi się tu będzie plątał. Daleko nie ma - parę minut samochodem.
Zresztą spokojnie przyjął informację o odejściu wód, z Kajem już to przerabialiśmy. Wody mi odeszły o północy a dopiero o 10 rano mnie wzięli na stół. Więc wiem, że kiedy kapie/sączy to nie ma po co jechać.
Zresztą spokojnie przyjął informację o odejściu wód, z Kajem już to przerabialiśmy. Wody mi odeszły o północy a dopiero o 10 rano mnie wzięli na stół. Więc wiem, że kiedy kapie/sączy to nie ma po co jechać.
fasolek2007
mamy lipcowe'07 pasjonatka ;)
Mina trzymam kciuki,oby poszło szybko i sprawnie!Dzisiaj już pewnie przytulisz córeczkę!!
Sandy niech fasolek rośnie zdrowo
:-).
U nas dzisisaj zimno 5 st,ale młoda wysłana do p-la,mimo ,ze cherla trochę,ale ja muszę dzisiaj ostatnie zakupy zrobić,nawiedzić aptekę,a potem jeszcze jej obiecałam,ze po prezent z ok.urodzenia siostrzyczki pojedziemy,więc ręce pełne roboty
.
NIe wiem tylko co do pępka kupić?
Sandy niech fasolek rośnie zdrowo
:-).U nas dzisisaj zimno 5 st,ale młoda wysłana do p-la,mimo ,ze cherla trochę,ale ja muszę dzisiaj ostatnie zakupy zrobić,nawiedzić aptekę,a potem jeszcze jej obiecałam,ze po prezent z ok.urodzenia siostrzyczki pojedziemy,więc ręce pełne roboty
.NIe wiem tylko co do pępka kupić?
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Mina trzymam kciuki &&&&& i podziwiam Twój spokój :-)
Dotrwaj do 14, a później tul Malutką :-) :-) :-)
Sandy gratuluje!!! Wspaniałych 9 miesięcy życzę :-) &&&&&&.
Zbieram się na wizytę, ostatnie zajęcia SR, ktg i mogę rodzić, jutro termin!
Miłego dnia.
Dotrwaj do 14, a później tul Malutką :-) :-) :-)
Sandy gratuluje!!! Wspaniałych 9 miesięcy życzę :-) &&&&&&.
Zbieram się na wizytę, ostatnie zajęcia SR, ktg i mogę rodzić, jutro termin!
Miłego dnia.
reklama