reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

reklama
Mina trzymam kciuki za dzisiaj, podziwiam Twój spokój i opanowanie, mądra babka jesteś więc na pewno świetnie to rozegrasz ;-) i dzidzi będzie dziś z Tobą piękne i zdrowe:tak:
Sandy serdeczne gratulacje, oby z każdym dniem do przodu, czas szybko zleci i niech wszystko skończy się pięknym finałem za 8 miesięcy:tak:
Malinowa Paula widzę, że masz wszystko zaplanowane, oby się udało zrealizować...choć chyba chciałaś rodzić 14ego jakoś? Ważne żeby szybko i jak najmniej skurczowo, jak do tej pory :-p

Ja dziś znów niewyspana, jakoś się turlam w nocy z boku na bok, niepokój jakiś mnie ogarnia, no ale na tej końcówce to chyba nic nowego...dam radę..
Miłego dnia wszystkim i czekamy dalej na nasze dzieciaki:tak:

Sandy, ale radość mi sprawiłaś! Gratuluję i życzę szczęśliwych 9 miesięcy:-)

Mina, Ty to nawet poród z zegarkiem i kalendarzem w ręku, co za poukładana kobieta;-) &&&&

fasolek - do pępka polecam octenisept, maja go w szpitalu, polecają pediatrzy w szpitalu i położna z patronażu tez mi mówiła, że jest najlepszy, psikasz do pępka, przecierasz patyczkiem do ucha środek wokół i czekasz chwile aż odparuje i tyle - 2-3 razy dziennie :-)

Mina - podziwiam Twoje opanowanie , :-)

fasolek ja do pępka kupiłam Octenisept
Mina w takim razie zbieraj jeszcze siły w domu i sie relaksuj ;-)
Paula kciuki za wizytę trzymam, jestem ciekawa czy bedziesz kolejna na porodowce:tak:

Pranie wisi, bryka i fotelik dla synka sie wietrzą na balkonie w słonku, ogarnę siebie i bedziemy zbierac sie na zakupy dzieciowe i spożywcze.

Hej :-) U nas coś nieśmiało jakieś słonko próbuje się przedrzeć a i u mnie humor jakoś dużo lepszy niż wczoraj na wieczór, może to przez to, że nockę mogę zaliczyć do przespanych :-)

Sandy, aleeeeeee super, widzę suwaczek ciążowy :-) moje gratulacje i trzymam mocno kciuki za całe 9 m-cy &&&

Majeczka, mnie każdy w domu namawia właśnie na to mleko ale ja uznaję je tylko w kawie i samego za nic bym się nie napiła. Na szczęście wczoraj chyba "widziała", że jest bardzo nieproszonym gościem i odpuściła ;-):-) i mam nadzieję, że u Ciebie dzisiaj będzie lepiej z brzuszkiem :-) super, że masz koleżankę fryzjerkę. Udanego dnia życzę i nie przemęczaj się za bardzo :-)

Mina, &&&&&&& mocno zaciśnięte i już dzisiaj powitasz swoją córeczkę, suuper :-) oby wszystko poszło szybko i sprawnie &&&

MalinowaP, kciuki za wizytę i ktg &&&& i zapraszamy na porodówkę :-)

Mina trzymam kciuki za poród,relacja z porodu na forum na żywo-to mi sie podoba:-Doby wszystko poszło gładko!
Sandy gratulacje i niech ładnie w brzuszku rośnie fasolka:-)

Mój dzidziuś postanowił się utuczyć jeszcze i dalej siedzi w brzuchu ;-)

Pozdrowienia dla wszystkich!

Sandy- gratulacje
Mina- 3mam kciuki
Mimi- nawet mi nie mów nic o zgadze; wczoaj nawet po Renni miałam, a mleka wypijam hektolitry ostatnio
Fasolek- też mam Octenicept i w razie "w" waciki Leko

A młody wczoraj postanowił się pobawic z tatusiem w nocy. Co tatę kopnął to tata w śmiech- i tyle spania miałam. Cieszył się normalnie jakby to pierwsze ruchy były :) No ale generalie młody nas zbytnią ruchliwością przez całą ciążę nie rozpieszczał więc możemy się chociaż na końcowce nacieszyć.
Ja się dzisiaj wybieram do koleżanki, która ma termin na za miesiąc, także dzień pod hasłem brzuchowych opowieści upłynie :)
A na obiad mam ogórkową :) Osttanio jak gotuję to zawsze więcej i wyjadamy to, czego po porodzie nie będę mogła jeść.
Miłego dnia

Esi- daj znać co u Ciebie bo się wszystkie niepokoimy

reklama
Cos mi sie wydaje ze esi pewnie w szpitalu duzo sie wszedzie udzielala a tu nagle taka cisza mam nadzieje ze.wszystko ok tylko nie ma jak dac.znac

Do góry