Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia

My nie jesteśmy w żadnym razie przeciwnikami ślubu, raczej nie wzieliśmy go ze względów finansowych, wiadomo koszta są duże. W przyszłości myślimy o ślubie kościelnym, ale przyjdzie na to czas

Rozmawialiśmy wczoraj o ślubie cywilnym, i ma on jednak dużo plusów, prawnych przede wszystkim, ale jeżeli się zdecydujemy to będzie on w gronie tylko najbliższych przyjaciół, moja mama mieszka za granicą i nie jest w stanie teraz przylecieć więc tak będzie sprawiedliwiej. A poza tym ja chce, żeby był to fajny, przyjemny dzień z super atmosferą bez zbędnej spiny i szopek

I tak musi być po mojemu
madziarena nie jesteś sama, co prawda nie wiem czy będe pracowała do samego porodu ale napewno jak najdłużej. I tak będę musiała kogoś zatrudnić, bo po urodzeniu nie będe w stanie siedzieć w sklepie, później zamierzam wrócić na pół etatu. Mam tylko nadzieję, że będe się czuła całą ciążę tak dobrze jak teraz, bo nie chciałabym być zmuszona do zatrudnienia kogoś wcześniej.
Badania krwi
Ja badania będe miała robione dopiero 19.03jak pójdę na 2 dni do szpitala, mam wypisaną morfologie, mocz, glukoze na czczo, VDRL, antygen HBs, HCV, HIV, toksoplazmoze. Nie mam różyczki, ani cytomegalii ale zapytam o te badania już w szpitalu.
Badania genetyczne
Chce je zrobić, nie wiem czy moja ginka ma odpowiedni sprzęt ale najwyżej pójde do kogoś innego
Karmienie piersią
Powiem Wam szczerze ( tylko nie zbesztajcie mnie za bardzo

, że dla mnie to nie jest przynajmniej narazie pociągająca czynność, i odrzuca mnie trochę od tego. Chcę karmić bardziej z rozsądku jakieś 6-8miesięcy, mam nadzieję, że trafię na fajną położną albo doradce laktacyjnego bo nie chce się zrazić od razu, ale wychodzę z założenia, że nic na siłę