reklama

Październik 2013:)

reklama
Dziewczyny wpadam tylko pochwalić się, że ZDAŁAM PRAWKO!!!! :)
Niedawno wróciłam z egzaminu. Strasznie się denerwowałam, a potem powtarzalam sobie w duchu, że będzie dobrze i udało się! Jestem przeszczęśliwa :)

persefona moje GRATULACJE!!!
to teraz spokojnie możesz się cieszyć :) super prezent na Dzień Kobiet :) a mój K przyniósł mi śliczne czerwone tulipany. A babci, mamie i teściowej także po tulipanie także jestem z niego dumna :)

reklama
Paulinka nie martw się ja tez mam plamienie też mi gin nie kazała praktycznie nic robić wypoczywać nic nie dzwigać i co najgorsze zero sexu :/ no ale wiem że to dla dobra Fasolki więc głowka do góry.

Antiope tak jak ci mówiłam idz prywatnie zapłacisz ok 100 zł ale już będziesz spokojniejsza;)

żabcia witam wśród październikowych Mam ;)

persefona gratulacje zdania prawo jazdy

Do wszystkich kobitek które maja problem ze mdłościami i średnio się czują strasznie mi przykro :( mnie narazie to omija i szczerze mam nadzieję że tak zostanie.
Co do porodu równiez tego tematu nie poruszam ponieważ to jeszcze troszkę czasu jest a wole wybiegac z troszkę mniejszym terminem do przodu.

Co do mojego dzisiejszego USG wszystko jest w pożądeczku serduszko bije 131 uderzeń na minutę maleństwo ma 7 mm i ciąża jest równa wiekowi OM czyli 6t4d czyli w każdy poniedziałek zaczynam nowy tydzień :)
Moja Pani gin juz mi mówiła o badaniach prenetralnych i jak coś kazała się zapisac między 15 a 19 kwietnia. Kazała również sie zastanowić nad podwójnym testem PAPPA/BHCG są to badania przed prenetralnym i też podobno kosztują ok 200 zł ale zmniejszają ryzyko jakby coś było nie tak. No i muszę reszte wykonać badań podstawowych.
Kolejana wizyta 5.04 juz sie nie mogę doczekać :)

Dzis po wizycie mnie taka radość i energia ogarneła aż przyszłam zrobiłam sobie krem marchewkowy i ciacho :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry