Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-( a to wszystko wina M bo boi się żebym jeździła z Maciusiem tu w UK, a w PL słyszę że samochód się dla mnie nie nadaję i w sumie już mam lekkie lęki co do jazdy samochodem, szczerze to nawet od października 2011 nie wymieniłam prawka po ślubie no bo po co.
Jakby paliła 2-3 fajki dziennie, kiedy nie może wytrzymać, może skutki nie byłyby takie poważne, a tak szkoda tylko dzieciaczka :-(
No a potem poszło - dwie kreski, no to przecież nie musi rzucać, ale trochę mu potrułam łeb, to miał rzucić, zanim maluch się urodzi, a potem jak już Rafał był na świecie. I tak sam od siebie się zobowiązał od tego roku, że rzuci (ile razy już to słyszałam
), znów się nie udało. Kolejną próbę podjął (znów sam), jak się dowiedział o drugiej dzidzi, ale coś szybko mu znów zapał minął. Zaczynam wątpić, że kiedykolwiek nadejdzie ten dzień, że będę z niego dumna z tego powodu :-Teraz jak widzę, że jakiś dziwny, to się go tylko pytam: Jesteś w pudełku? O jak odpowiada, że tak, to mu daję spokój.![]()

Ale też i oponka swoje zrobiła