reklama

Październik 2013:)

reklama
Hej ciesze sie ze mnie przygarnelyscie:-)
Termin mam na 15.10 ale pewnie cos +/- Nie znamy jeszcze plci malenstwa...Ciaza przebiega jak narazie bez wiekszych zarzutow:-D Pracuje jeszcze ale myslalam zeby tylko do konca miesiaca i chyba czas juz sobie odpoczac. Jak do tej pory przytylam az 6kg.....:no: Potrzebuje was do tego abyscie trzymaly mnie wryzach...jak nikt mnie nie pilnuje....to masakraTo moja druga ciaza, mamy juz syneczka Oliwierka. Ma prawie 5 lat...urodzil sie pod koniec listopada 2008. Wiec w tym roku idzie do szkoly...dlatego wlasnie postanowilismy z mezusiem ze fajnie by bylo abym z nim byla w tym trudnym dla niego momencie. zrezygnowac z pracy nie moge wiec postanowilismy w ten sposob to zalatwic:-) to tyle jak narazie

czesc dziewczyny

dziś dzień minął super ... słoneczko odpust .... budy z dzieckiem zaliczone a potem ogródek i krupnioki z cebulką i jabłkiem .... super wkońcu chodź już zmęczona jestem

Cześć Iwonko,

widać, że mamy terminy mniej więcej w tym samym czasie. :) U mnie też tak 15 (w rozpięciu do 18) października. To moja pierwsza ciąża. Ja właśnie wracam ze zwolnienia lekarskiego, bo w pracy tak się sforsowałam na początku, że nastąpiło zagrożenie... Musiałam leżeć, odpoczywać w domu.

Tak sie zastanawiam i doszlam do wniosku ze jakos chyba za duzo mi sie przytylo:no: brzuch tez mi sie wydaje ze jest duzy jak na ten czas....a moze przesadzam....
Robilyscie moze badanie afp?

reklama
Cześć dziewczynki!

Iwonka- witaj.

A ja przytyłam 3 kg i ładnie mówiąc... koło dupy mi to lata.. :) Brzuch mam duży, od samego początku. I już taki zostanie. Nie przejmuje się niczym .. Niech tylko dzidziuś będzie zdrowy, resztę mam na prawdę w głębokim poważaniu....

Zresztą po tym weekendzie majowym jestem już tak zmęczona, że .. porażka..dopiero wszyscy pojechali.. Ani palcem mi się nie chce ruszyć, żeby posprzątać...
Wypiłam herbatkę, zjadłam kolację i najchętniej walnęłabym sobie dzisiaj browarka :cool2: ... Spoko, za rok;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry