reklama

Październik 2013:)

reklama
Natalii poczujesz i pod koniec to będziesz miała dość kopniaków i wpychania części ciał pod żeberka :-)

Rajani trudno opisać ruchy dzidzi, ale za niedługo będziesz pewna czy to to :-)

Ja mam łożysko tez na przedniej ściance w pierwszej ciąży też było na przedniej i Oliwię i tą dzidzię czuje dość szybko. Z Oliwii był większy łobuz ta dzidzi to raczej do spokojnych należy. Nie ma reguły kiedy ją/go czuje. No chyba, ze w autku jedziemy to w środku normalnie wesołe miasteczko.

Kończe robić obiadek i zaraz idziemy do babci, bo dzwoniła :-).

My wrócilismy z Georgs Garten bo byliśmy oglądać maratończyków u nas dzisiaj wieli maraton biegł..potem sie pogrzałam na sloneczku patrząc na łabedzie i gęsi, poszlismy też do ogrodów królewskich bo rododendrony zaczeły kwitnąc:) to taki ogród botaniczny- od razu zaciagnęłam meza i córe nad bagno bo tam jest swietna laweczka w sloneczku w takim zaciszu wśród pięknej roslinności - a tam wieeeeeeeeeeelka niespodzianka! żaby koncert dawały- a Groch jakby słyszal bo taki sie aktywny zrobił- żaby rechotały Groch podskakiwal slonko grzało mąż z aparatem latał za ptactwem wodnym i żabkami a Młoda za nim:P potem pojechalismy na lody dla ochłody, potem dodomku na obiadek- mąż zrobil- zjedlismy a teraz sjesta. Ja sie wyleguje w sypialni z Pipką u boku , Młoda przed tv, mąż tez- ale zaraz jadą na wycieczke rowerową a ja sobie włącze jakiś film i bede pakowac paczuszki ze slodyczami do szkoły dla Oliwii z okazji jej urodzin:)

Witam dziewczyny w ten piękny słoneczny dzień .
osa_24 chciałam się Ciebie spytać jakie tabletki brałaś i co powiedział Ci lekarz ? Ja po 4 latach brania anty zrobiłam tydzień przerwy ( córka była chora i nie miałam jak jechać do lekarza po receptę ) więc po tygodniu wykupiłam receptę i oczywiście test ciazowy . Test wyszedł negatywny i cały miesiąc brałam anty . I ku mojemu zdziwieniu nie dostałam okresu więc poszłam po test i wyszedł pozytywny . Jak poszłam do lekarza to pani ginekolog była bardzo zdziwiona i powiedziała że nie miała takiego przypadku bo bralam logest dwu skladnikowe i ona nie wie jak mogły wpłynąć tabletki na ciążę . Miałam robione badania prenatralne i wszystko ok ale cały czas mi mówi ze nie wiadomo co będzie dalej . Więc napisz co tobie lekarz powiedział .

Dzień dobry

My już w domku :( na wyjeździe było super, mały się dotlenił, ja odpoczęłam i naładowałam baterie :)

martOocha
A! GRATULUJĘ DZIEWCZYNY! Super,że się już uspokoiłaś :) Ja pamiętam,że w pierwszej ciąży latałam jak z pieprzem do lekarza do 20tc aż nie zaczęłam czuć regularnych ruchów :)

wenus018 to mamy dziecitylko z 16dniową różnicą :) Jak u Was z mówieniem?

villandra8 super,że mały sam zrezygnował :) Przynajmniej jeden problem z głowy,bo nie było problemu z odstawieniem :)

nnatalie04 mam nadzieję kochana,że niedługo będziesz mieć lepszy humorek :) A Ty kochana masz nakaz leżenia,bo ja nie w temacie :(

Gusia166 moja koleżanka zaszła w ciążę podczas brania tabletek anty. Jest teraz w 32tc. Ona pominęła tabletkę tylko o kilka godzin,bo zamiast ok 7 wzięła ok 15 i okazało się,że zaszła w ciąże. W momencie zrobienia badań prenatalnych i połówkowych lekarz uspokoił ją,że wszystko ok, dzidzia jest zdrowa i powiedział aby się nie zamartwiać. Jeśli u Ciebie jest wszystko ok to myślę,że szkoda się stresować i myśleć negartwnie bo szkoda nerwów,a w niczym nie pomogą! Na pewno będzie wszystko ok!

Dzień dobry :-)

Melduję się że u mnie wszystko w porządku żyję i mam się świetnie heh wczoraj byliśmy na grillu ojadłam się kiełbachy, karkówki i boczku z grilka i poczułam jak Okruszek się rusza chyba był happy z tłuściutkiego jedzonka :-)
Dzisiaj dzień minął super byliśmy na car boot'dzie pół dnia słoneczko super przypiekało później po zakupkach posiedzieliśmy na trawce odpoczęliśmy na łonie natury :-)
Teraz czekamy bo znajomi mają do nas przyjechać posiedzieć więc reszta dnia zleci a potem zapewne padnę spać bo już jestem zmęczona straszliwie.

Takhisis ja tez mialam takie silne przeczucie w pierwszej ciazy ze bedzie synek i sie sprawdzilo. Teraz tez tak czuje.

Vilandra w sumie to nie wiem czemu mnie te 2 kg martwia, tak jakos nie moge sie pozbierac ze trzeba przytyc;-) Bo ja juz teraz zaczynam sie czuc jak slonica.

Joanna153 powodzenia w pisaniu pracy. Jak sobie przypomne moje to nie wiem skad bralam te sily. Teraz juz by mi sie tak nie chcialo.

My rowniez wylegujemy sie na kanapie. Ja przed kompem, a T przed bajka. Za chwile znowu kolowrotek wieczorny. Jutro do pracy. O jak mi sie nie chce. No ale byle do czwartku. Bo jest swieto i dzien wolny. Youpii

reklama
Hej dziewczynki u nas zrobiło się 20 stopni, więc zebraliśmy się z D i pojechaliśmy do parku Jordana, najpierw zbaczając po frytki, bo naszła mnie ochota. Niestety frytki były ohydne. :-(

Gusia moja koleżanka zaszła w ciążę biorąc tabletki (nie wiem dokładnie, czy jakiejś zapomniała, przesunęło jej się czy jak) i zorientowała się dopiero będąc w 4 miesiącu, bo cały czas miała coś, co wyglądało jak okres. Cały ten czas brała tabletki, a dziecko urodziło się całkowicie zdrowe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry