Ewelinkowska tak ludzie nie przepuszczają w kolejce. Mnie zAlą w ciąży raz Pan w kolejce przepuścił i raz pani w autobusie miejscaustąpiła i to by było na tyle. Nawet przy kasie uprzywilejowanej nie puszczają,a jak się upomnisz to Cię zlinczują. Ja walczyłam o swoje w przychodniach już zmalutką Alą jak miałam jakieś badania krwi jej robic to w laboratorium małedzieci są obsługiwane bez kolejki i zawsze się pchałam. Gadania było, że hoho.
Joanna współczuje wyrywania 8.
Koreczek w takie upały nie pić to nie lada wyczyn. Współczujei powodzenia na usg.
Kapitoshka witaj!
Rajani ja wlaśnie dogoniłam wagę sprzed ciąży. Mój ginprzyzwyczajony, że mało przybieram na wadze w ciąży,ale profilaktycznie zleciłmi zrobić tsh bo mówi, że często przy problemach z tarczycą może kobieta małoprzybierać na wadze. W ciąży często tarczyca szwankuje. Ale u mnie w ciąży zAlą wszystko było ok., po prostu taka moja uroda i pewnie z Filipem będzie tosamo.
Antopie dobrze, że chociaż Ty czujesz się komfortowo. Mojejmamie takie upały też nie przeszkadzają, a ja ich nie cierpie. 23 stopnie tomaks.
Maleństwo trochę się rozbrykało w brzuchu chodź nie jest taki aktywny jak zwykle. Ale wrzuciłam do wanny, żeby się ochłodziła, jak ona wyjdzie to ja idę bo inaczej się nie da. Coś mnie podbrzusze pobolewa, ale leże ile się da i ma przejść. Ta pogoda mnie wykończy.