hej!!
Kolejny dzień za nami, córka już śpi więc uważam dzień za zaliczony :-) Teraz arbuzek, jabłuszko, TV i łóżeczko. Jak miło, tylko męża przy boku brak :-( dziś już nie było tak gorąco jak ostatnie dni więc można było spokojnie posiedzieć na dworze i się dotleniać.
die_perle no i wzięłam do siebie to co powiedziałaś - zjadłam resztę groszku żeby już nie kusić :-) no i nie zmobilizowałam się dziś do sprzątania, może jutro ??
Iwona Uzar współczuje migreny, bratowa moja ma wiec widzę jak się męczy. Niech jak najszybciej minie.
agnieszkaala mi też brak energii, leżę jak córka w przedszkolu jest zamiast się czymś zając, ale to jej ostatni tydzień w przedszkolu i będzie cały dzień ze mną. Zobaczymy jak nam to wyjdzie. Może nam to w końcu minie i dostaniemy jakiegoś kopa do działania.
deli80 a czy ja mogę dopisać się do tej listy? jak to i gdzie zrobić?
nnatalie04 takie "życzliwe" ciotki są najgorsze, a zwróć im uwagę to zaraz się obrażają, bo uważają, że mają rację i chciały dobrze. Mi na szczęście się nikt nie wcina, bo bardzo tego nie lubię, jak potrzebuje to sama zapytam o radę kogoś bardziej doświadczonego ode mnie. Jeszcze małe pokarzą na co je stać, u mnie też raz jest mocniej raz słabiej z kopaniem. A tak lubię te kopniaki :-)
Kamcia2810 faktycznie piękny sen, jeszcze trochę i stanie się jawą.