Dżaga
Fanka BB :)
a ja czuje się jak kompletna idiotka 
nie udało mi sie namowic szwagierki na kontakt z lekarzem, za to zaczela krecić ze to nie wody tylko upławy, a kilka wiadomosci wczesniej pisała ze lekarz widział ze sie sacza, ze stwierdził na podstawie badania szyjki ze lada moment urodzi... niby nie ma do mnie pretensji ale każdy daje rady a ona się czuje jak zwyrodniała matka która bagatelizuje potrzeby swoich dzieci... wiecie najgorsze jest to że rozmawiala z teściową i już wyszlo że to ja sieje zamieszanie
żałuje że w ogóle sie odezwalam :/
nie udało mi sie namowic szwagierki na kontakt z lekarzem, za to zaczela krecić ze to nie wody tylko upławy, a kilka wiadomosci wczesniej pisała ze lekarz widział ze sie sacza, ze stwierdził na podstawie badania szyjki ze lada moment urodzi... niby nie ma do mnie pretensji ale każdy daje rady a ona się czuje jak zwyrodniała matka która bagatelizuje potrzeby swoich dzieci... wiecie najgorsze jest to że rozmawiala z teściową i już wyszlo że to ja sieje zamieszanie
żałuje że w ogóle sie odezwalam :/

siostra mojego m. tez miala najwiecej do powiedzenia na temat imienia dla olka, ale pokazalam jej gdzie jej miejsce w szeregu i powiedzialam, ze jak sobie zrobi i urodzi to bedzie imie wybierac:-) teraz o imieniu dla malej nie wie ani tesciowa ani ona, napewno beda komentarze, ale ja to totalnie zlewam:-) najwazniejsze, ze mi sie podoba:-). moja siostra nie byla zadowolona na poczatku z imienia, ale juz sie przyzwyczaila i twierdzi, ze coraz bardziej jej sie podoba:-)
probowalam wszystkiego i myslalam, ze sie wykoncze, a pomogly mi spacery przed snem. codziennie po kolacji zabieralismy z m. naszego reksia na spacer, a bylo to w srodku zimy
u nas dziś pada cała noc i teraz też leję ale przynajmniej trochę chłodniej i można w pracy jakoś wytrzymać