Witam Kobiety!!
Jakoś czasu mi ciągle brakuje na wszystko, niby nic nie robię, nie pracuję, a czas leci jak szalony. Wreszcie wróciło ciepełko i to mnie bardzo cieszy, my dalej u rodziców, korzystamy z pogody, bo rodzice w domku mieszkają a poza tym jeziorko blisko no i nad morze nie daleko :-)
Dżaga o tak temat śmieci to w Polsce teraz temat na topie, nikt nic nie wie, wymagają coś, ale nie do końca chyba wszystko przemyśleli i zorganizowali. Nie wiem tylko jak to będzie w bloku, bo mamy segregować śmieci, a z pewnością nie wszyscy będą to robić, więc nie wiem jak to będą sprawdzać.
die_perle może też z drugim dzieckiem będę kąpać się od maleńkości, bo z córka trochę później, bo prysznic mieliśmy, ale ona bardzo lubi się ze mną kapać i dla niej to już normalka. A ja przynajmniej załatwiam jej i moją kąpiel razem :-) no to trochę przebojów miała z pociągami, ale ważne, że wyszło na Twoje i w sumie dojechałaś z komfortowych warunkach.
SonySony ja bym kupiła używany jakbym trafiła na jakiś dobrej jakości i w dobrym stanie. A pieniądze, które chce dać teściowa można na coś innego przeznaczyć, np na spacerówkę w przyszłości albo coś innego potrzebnego.
Dżaga a moja córka nie lubi frytek, dziwne co nie? bo chyba wszystkie dzieci lubią :-) Ale za to w Mc lubi chicken nuggets.
osa_24 dobrze, że z synkiem lepiej, szybkiego powrotu do zdrowia mu życzę !!
Rajani współczuję sytuacji z chłopem, dziwnie tak, jakieś tajemnice i niedomówienia, też bym się denerwowała. Z takimi typami się nie dyskutuje, trzeba krótko i na temat,