zabka ja kupilam juz dosc dawno - o rozmiar wiekszy niz nosze (czyli mniej wiecej namiot z 2 sypialniami). Jeden miekki ale wyglada okropnie i jeden ladny, zeby chociaz troche lepiej sie czuc

Ale pamietam, ze z Sara tez uzywalam zwyklych, po prostu obsuwalam ramiaczko i miseczke i tez bylo wygodnie.
Rajani fajnie, ze randkowanie sie udaje

Oby jakis mily, porzadny egzemplarz sie doczepil i juz zostal
Ja juz daawno nie myslalam o paleniu, ale im blizej konca tym bardziej wyobrazam sobie, ze za kilka miesiecy...jakis pub, mile towarzystwo, jakis drink z blue curacao i fajeczka - i chociaz nie mysle o tym zbyt czesto to z drugiej strony nie moge sie doczekac - troche mi brakuje mozliwosci wyjscia z roli mamy na chwilke i powrotu ze zdwojona sila
Iwona ja jetsem BARDZO zazdrosna. W sumie o meza nie mialam jeszcze okazji, bo on jest tez bardzo monogamiczny, ale w poprzednich zwiazkach pamietam, ze wkurzaly mnie takie rzeczy nieziemsko. Pewnie tez bym zrobila focha

Chociazby tylko po to, zeby zaznaczyc wyraznie, ze nie zycze sobie takich sytuacji na przyszlosc.
Ja dzisiaj zrobilam ciastka mezowi, udekorowalam kolorowymi pisakami i nawet wyszly ladne - chociaz zdolnosci plastycznych to ja mam tyle co kot naplakal. Zostawie mu w kuchni, znajdzie po powrocie z pracy, bo ja dzis Potworzyce na balet wioze po poludniu.
W ogole...wczoraj ZNIKNELY MI KOSTKI!!! Rano byly, wieczorem stwierdzilam, ze cos skarpetki mnie uwieraja - sciagnelam i ich nie bylo....Kurcze, w zyciu nie bylam tak spuchnieta!
Zebra to tez jakas masakra - nie wiem czy to dziecko czy cycuchy, ktore tez sa olbrzymie i robia nacisk :/
Bóle krzyżowe - wiem, że mnie to czeka. Przy Sarze byly, przy okresie sa :/ Niestety, tutaj natura nie byla laskawa.
A od 2och dni mam coraz czesciej skurcze - i zaczynaja bolec - brzuch i plecy wlasnie. Wczoraj juz przez chwile sie zaczelam zastanawiac, czy to juz nadchodzi..Ale dzisiaj jest znowu spokojniej. No i jak do tej pory nigdy nie mialam mdlosci, tak teraz wieczorami masakra - jak tylko sie chce polozyc na kanapie czy w lozku to wielki paw umila mi wieczor....Ewidentnie nie jest to zatrucie ani wirus, bo za dlugo. Moze miss zuzanna kopie w zoladek?
A starsze dziecko 2 miesiace temu mialo zabieg usuniecia migdala i od tamtej pory je wiecej niz dorosly i 5 cm urosla.Wszystkie rekawy i nogawki za krotkie - ale mowili, ze tak moze byc, bo 3 migdal blokuje troche wzrost dziecka. I moj maluszek nagle wystrzelil - bede musiala jakies zakupy ubraniowe jej poczynic, a kasy nie ma za duzo