reklama

Październik 2013:)

Villa czyli jak jedziemy do szpitala bo już wzywają z powodu długiego przenoszenia to pakujemy sobie koktajl do termosu i saczymy przez słomkę ;) Nie słyszałam o tym nic, zaraz muszę poczytać :) Też wolałabym najpierw tego spróbować niż oxy dostać!

reklama
Rajani kciuki cały czas zaciśnięte

novaspace jak bym była tyle po terminie, to chyba też spróbowałabym tego koktailu i podobnie jak dziewczyny wolałabym to niż oxytocynę

madziulka, to masz tak samo jak ja :-( Od miesiąca chodzę z rozwarciem, teraz już mam 5cm. Czop odszedł, więc wszystko trzyma się na słowo honoru... no i co... nico!!! :crazy:

Edit: Nie powiem, koktajlik bardzo smaczny, ale polecam pić przez rureczkę, bo olej rycynowy pływa jak oczka ma rosole i pierwszy łyk to może być sam olej, który cudownie okleja zęby :baffled:

Ostatnia edycja:
Paulina to ty już piłaś ten koktajl z olejem,i co zadziałał???
Masz rację to czekanie dobija,tu już wiesz,że coś się zaczyna dziac i może Cię dopaść w każdej chwili a tu nic....:baffled:

Rajani kochana trzymam &&&& ja przeżyłam 2 to ty ta jedną też przeżyjesz główa do góry od wejścia na sale bedziesz w przeciagu 30 minut tulic juz Adasia wszystko bedzie dobrze:)

Mamuski ja tez odliczam dni i godziny juz sie doczekac nie moge:)

Czy ktos ma info co u naszych wczorajszych cesarzowych?????????

reklama
Lewatywa... Heh plakalam z bolu ale nie z samego wlewu bo tego sie nie czuje ale przez pieprzonego hemoroida. Wykapalam sie. Zalozylam sexi koszule i leze. Mialam ktg skurcze wysokie. Jestem trzecia w kolejce wiec 3-4 godz jeszcze. Martocha czuje sie dobrze i zakochana w corce. A szczesciara troche gorzej sie czuje bardzo ja bolalo wczoraj ale syn piekny ale byl owiniety dwa razy pepiwina wiec dobrze ze sn nie miala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry