Villa czyli jak jedziemy do szpitala bo już wzywają z powodu długiego przenoszenia to pakujemy sobie koktajl do termosu i saczymy przez słomkę
Nie słyszałam o tym nic, zaraz muszę poczytać
Też wolałabym najpierw tego spróbować niż oxy dostać!
reklama
Paulina1984
Zaangażowana w BB
madziulka, to masz tak samo jak ja :-( Od miesiąca chodzę z rozwarciem, teraz już mam 5cm. Czop odszedł, więc wszystko trzyma się na słowo honoru... no i co... nico!!! 
Edit: Nie powiem, koktajlik bardzo smaczny, ale polecam pić przez rureczkę, bo olej rycynowy pływa jak oczka ma rosole i pierwszy łyk to może być sam olej, który cudownie okleja zęby

Edit: Nie powiem, koktajlik bardzo smaczny, ale polecam pić przez rureczkę, bo olej rycynowy pływa jak oczka ma rosole i pierwszy łyk to może być sam olej, który cudownie okleja zęby

Ostatnia edycja:
madziulka11
Zaangażowana w BB
Paulina to ty już piłaś ten koktajl z olejem,i co zadziałał???
Masz rację to czekanie dobija,tu już wiesz,że coś się zaczyna dziac i może Cię dopaść w każdej chwili a tu nic....
Masz rację to czekanie dobija,tu już wiesz,że coś się zaczyna dziac i może Cię dopaść w każdej chwili a tu nic....

Paulina1984
Zaangażowana w BB
Tak, ja piłam ten koktajl 3 dni pod rząd. Na mnie niestety nie zadziałał. Pewnie skończy się na oxy albo na CC :-(
agnieszkaala
Fanka BB :)
Rajani trzymaj się Kochana!!!! Życze aby wszystko potoczylo się sprawnie. Czekamy na wieści!
Rajani kochana trzymam &&&& ja przeżyłam 2 to ty ta jedną też przeżyjesz główa do góry od wejścia na sale bedziesz w przeciagu 30 minut tulic juz Adasia wszystko bedzie dobrze
Mamuski ja tez odliczam dni i godziny juz sie doczekac nie moge
Czy ktos ma info co u naszych wczorajszych cesarzowych?????????
Mamuski ja tez odliczam dni i godziny juz sie doczekac nie moge
Czy ktos ma info co u naszych wczorajszych cesarzowych?????????
reklama
Lewatywa... Heh plakalam z bolu ale nie z samego wlewu bo tego sie nie czuje ale przez pieprzonego hemoroida. Wykapalam sie. Zalozylam sexi koszule i leze. Mialam ktg skurcze wysokie. Jestem trzecia w kolejce wiec 3-4 godz jeszcze. Martocha czuje sie dobrze i zakochana w corce. A szczesciara troche gorzej sie czuje bardzo ja bolalo wczoraj ale syn piekny ale byl owiniety dwa razy pepiwina wiec dobrze ze sn nie miala.