Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

W drodze powrotnej Robert stwierdził, że i tak zostaje u brata na noc, a jak się nie zatrzymałam przy jego domu i pojechałam prosto do mamy (gdzie mieliśmy spać) to stwierdził, że się przejdzie i tak, bo ze mną nie zostanie. Trochę płaczu, trochę wrzasków, aż moja mama zainterweniowała i poszliśmy się położyć w końcu. Rano nawet słowem się nie odzywał, dopiero przy mojej mamie coś tam powiedział. I tak od tamtej pory jakieś spięcie. I twierdzi, że to moja wina ta cała kłótnia!!! Jak mówię, że wina Michała, bo się po pijaku uparł jechać, to Robert mówi, żebym nie szukała winy w innych! Wyobrażacie sobie?? Taka jestem wściekła dalej, że aż szkoda gadać. Czasem jest tak dziecinny, że nie wierzę, że ma 32 lata.
nie moge / nie umiem usiedzieć z dupskiem na miejscu owszem mam tez takie dni gdzie nic mi sie nie chce ale bardzo żadko i wtedy w domu mam jeden wielki syf i woła to o pomste do nieba ale nastepnego dnia poprostu robota mi sie w rękach pali, pozatym skoro z Markiem postanowiliśmy ze to ja zajmuje sie domem i dziecmi a on na nas zapierdziela to wychodze z załozenia ze tak musi pozostac i w domu musi byc ład i porzadek dzieci musza miec zawsze coś dobrego ugotowanego i coś na deserek:-) ja tak naprawde mam mase czasu i potrafie dobe rozciągnąc nawet do 48 h
czasami nawet znajomi sie dziwią i pytają jak ja to robie ze przy 3-ce dzieci + czwarte na wylocie ja mam czas i siłe jeszze stac przy garach pic ciasta czy robic desery ,prac ,sprzatac i jeszcze sobie psa wziełam do kompletu;-) ale tak jak pisze ja jzu takla jestem ja wstaje rano i zaczynam dzien od kawy wysłania dzieci do szkoły potem biore sie za ogarnianie łóżek i sprzątanie , podszykowanie obiadu jakies zakupy zaliczam 2-3 h na placu zabaw z Nikolą wracamy mała idzie spac a ja o 12 mam jzu praktycznie wszystko zrobione i ogarniete pózniej obiadek z dziecmi lekcje komp bajki kompanie i 21 ja mam cisze w domu moge robic co chche a i tak kłade sie przeważnie koło 1 w nocy bo wczesniej nie zasne

Skąd Ty bierzesz tyle sił kobieto?!