reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2013:)

Cześć dziewczyny!
Co tak pachnie? :)

a ja uwielbiam wszystko co z ciasta, pierogi, kopytka, kluski śląskie ale najbardziej to knedle :))) czekam tylko na odpowiednie śliwki i będę wcinać co najmniej raz w tygodniu aż mi zbrzydną :p
ja barszcz z botwinki miałam od soboty do wczoraj, raz z ziemniakami, raz z grochem, raz z jajkiem - wyszło super :)

a dziś spaghetti które sama muszę zrobić po pracy :/ mi najmniej smakuje to co sama zrobię :/

U mnie dzisiaj z 10 stopni ale słonecznie i przyjemnie, pozdrawiam was i miłego dnia !

reklama
I oo rana ślinka mi leci, a potem kilogramy, bo jem i jem :-).

Dziewczyny nie umiem znaleźć Położnych, czyżby już się skończyły na 6 odcinku?

Dzień dobry!!! Właśnie kończę śniadanko czytając Was. Ostatnimi czasy jest to dla mnie jedyna i miła bardzo lektura :-) Dziś na obiad mój mąż poprosił o kopytka z gulaszem więc będzie miał. Kopytka były, teraz tylko szykuję gulasz, śmierdzi mi strasznie i na pewnie nie ruszę, ale niech się chłop cieszy :-)
Idę trochę poleżeć, bo jakaś taka niedospana jakby jestem. Miłego dnia!!!

Witajcie :) tak sobie czytam wszystko po trochu i zastanawiam się czy Wy również jesteście już na zwolnieniu lekarskim czy nadal aktywne? Ja dostałam już w marcu zwolnienie, ale to dlatego, że pracuję w przedszkolu a tam tyyyyle choróbsk przeróżnych :) Jak to jest z Wami?

Deli- no chyba sie skonczyly te polozne bo mi wczoraj wyskoczyly te niezwykle porody- ale jakos srednio mi sie to poodbalo :p

Ewelinkowska- ja nie pracuje więc nie jestem na zwolnieniu:p w pierwszej ciazy pracowalam i studiowalam do konca- bo mi na to pozwalalo zdrowe a sytacja niepozwala na "odpoczynek", teraz moge sobie pozwolic na bycie w domku wiec jestem i enoy the days:)

Ja też na zwolnieniu, ale to najpierw przez samopoczucie (I trymestr to w łóżku przeleżałam), a teraz nadal L4, ale to już inne problemy zdrowotne.

Anula smacznego i odpoczywaj sobie.

Dzień dobry;)
ja jeszcze w łóżku popijam herbatę i oglądam dzień dobry TVN;) widzę ze Wy od rana o jedzeniu;) ja dzis nawet nie wiem co na obiadek... Moze będę mieć wene na cos...
zaraz wstane, ogarne sie i ??? No wlasnie juz nie wiem co ze sobą mam robić w tym domu:/

die to moje małe muszą pobrać instrukcje od Twojego Grocha bo mało kopia ostatnio.. Hehe muszę dzis z nimi poważnie porozmawiać ile razy dziennie maja mi zapodac kopniaka zeby mama sie nie denerwowala:)

rajani ja od wczoraj mam apetyt na te frytki i moze dzis na obiad ??;)

pietrucha
dzis obiadek na mieście?

Joanna mmm ja lubię spaghetti mojej mamy;) oczywiście z mięsem drobiowym bo ja za innego mięsa nie jem ;) ale racja co sie zrobi w domu to najlepsze :)

co do klusek śląskich czy powrocie ruskich to moj S robi bardzo dobre :) więc jakby co to zapraszamy na obiad ;)

Die no mi te porody tez jakoś średnio. Zaczęłam oglądać dwa dni temu i jestem na 34 minucie. Położne mi się bardziej podobały i czekałam na kolejny odcinek.

Muszę podnieść moje szanowne cztery litery i zobaczyć co jest w lodówce..

hej
Ewelinkowska - ja dalej pracuje, z córką pracowałam do ostatniego dnia - w piątek byłam w pracy w poniedziałek pojechałam rodzić, nie wiem jak teraz będzie podejrzewam, że podobnie choć nie chciałabym ;( chcę już odpocząć, ale nie ma mnie kto zastąpić ;(
Deli -mój za to kopytka je ale smażone, a ja gotowane hehe
Die - kluski śląskie robię w Thermomixie - mega pycha, wczoraj robiłam drożdżówki - wyszły jak kupne ;)
Landrynka - nie ma to jak uśmiech na twarzy :)
Dziewczynki dajcie mi jakies prochy na nerwy bo nie radze sobie, męża nie ma a mi coraz ciezej, gorzej, doły łapię i nerwy mam niesamowite !!
Oooo Lasagne ... dajcie przepis :))

reklama
U mnie w lodówce była kanpak- nie wiem czy zrobiona specjalnie dla mnie czy moze zostala po porannym sniadaniu mojej ekipy...no ale jak juz tam sobie lezala i mowiła zjedz mnie zjedz..to ją zjadłam...a teraz czekam 2 godzinki na małza i bede wpierdzielac buraczane łakocie:D wczoraj jak gotowałam to zanim jeszcze "ostetcznie doszła" to jadłam ją łyżka prosto z garnka i se jęzor popazylam:p

a dzis na kolacje zjem śledzia w pomidorach z puszki - bo tez za mna chodzi:p i wczoraj jak małz z pracy wracał dostał nakaz zakupienia dla mnie ryby w puszce w pomidorach oraz 6-paka piwa bezalkoholowego- wczoraj juz jedno wypilam bo mi sie chcialo :p

Do góry