reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2013:)

nnatalie u mnie wszystko w porządku tylko dzisiaj moja maleńka bardzo szaleje od samego rana i od czasu do czasu dotyka kamyczek który gdzieś się po drodze zawieruszył (lekarze nie potrafią go znaleźć bo jest malutki a moja Emi nie ma z tym problemu ) strasznie mnie kuje oby już poszła spać;p
W niedziele mój chrześniak skończyło roczek, kawał chłopa z niego i okropnie rozpieszczone dziecko :-p Roczek.jpg
Mężuś pracuje na nocki, więc dopiero teraz mam czas posiedzieć sobie na kompie i poczytać co naprodukowałyście :D
Od 2 dni mam wilczy apetyt i aż mnie to przeraża ! Już chyba z 10 kg przytyłam - boje się wejść na wagę bo może mi pokazać jeszcze więcej ;p

Załączniki

• Roczek.jpg
    Roczek.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
reklama
kamcia a no kopanie po nerce nie jest fajne :/ moje dwa dni z rzędu rozpychaly sie po nerce i gdzieś w kręgosłup więc ból przy chodzeniu i siedzeniu:/ dzis np sa bardziej gdzieś z przodu bo wyraźniej czuje ich ruchy i rozpychaja mo brzuch...
z chrześniaka faktycznie duży chłop:) ale jaki słodki :)
co do apetytu to i mnie różnie... Ale nadal nie bardzo mogę na mięso patrzeć:/
a jak mąż chodzi na nocki to przynajmniej dzień razem spedzacie;)

Nerki mi nie dotyka, kamyk zawieruszył się gdzieś na zakręcie przy pęcherzu. Jak mała urośnie to będę mieć przerąbane chyba, że na chama będą w końcu coś z tym robić.
Jeśli chodzi o jedzenie to ja mogę wszystko i w każdej ilości :-p Mój żołądek nie przesyła informacji do mózgu, że jest przepełnienie :szok: a później umieram i czuję, że moja skóra zaraz pęknie.
Tomek po nockach śpi do 14 więc staram się nie wchodzić na kompa, żeby miał spokój. Później go budzę i zanim zwlecze swój tyłek z łóżka to dobre pół godziny mija. Dzisiaj nawet szybko wstał bo mu nagadałam, że przez niego moje dziecko głoduje, więc wyskoczył z łóżka i w 10 min. obiadek był podany :-D

Hej.
Wybaczcie, ale chyba będę musiała dziś spasować - jak dobrze widzę, to chyba z 15 stron do przeczytania i odpisania - nie possible dzisiaj :no:
Wczoraj byliśmy w mieście, kontrola małego super, potem zakupy - obłowiona, zadowolona, ale i padnięta wieczorem byłam - poszłam spać z dzieckiem, a M z nami, więc wczoraj było szybkie spanie. Jutro też raczej nie doczytam, bo z rana trzeba zrobić to i owo, a po południu wizyta u gin, a wieczorem kino (trzeba korzystać z jednego z pierwszych i zapewne ostatnich wychodnych).

Także buziaki dla wszystkich i spokojnej nocy ;-)

Ps. Po ślunsku to joł se tyż co nieco pogołdum. Największy ubaw miałam ze swojego instruktora na prawko - jak powiedziałam kiedyś, że mój zegarek chodzi po krzypopach (czyli rowach), a on do mnie co to ten pokrzypop :-D

Dzisiaj rano gdy spalam na plecach obudził mnie silny bół brzucha. Patrze na brzuch i oczom nie wierze. Mój Franek tuz pod pepkiem zrobił sobie kilimandżaro. Prostopadle sie ułożył i probował mi chyba wyjsc przez pepek. O masakra jak to boli ;/

A jesli o gware chodzi... To wiecie co to jest:
Pyty
Syry
Kieta?

Ostatnia edycja:
Wydaje mi się, że chyba chodziło ci o "Pyry"? jeśli chodziło tak jak napisałaś "pyty" to nie wiem :-p
Wg mnie :
pyry- ziemniaki
syry- stopy lub skarpetki
kieta - łańcuch, naszyjnik

W Poznaniu na mikołaja mówią gwiazdor - strasznie mnie to wkurzało hehe

reklama
witajcie!!!
kamcia swietny chlopczyk z tego twojego chrzesniaka:tak:
pietrucha trzymaj sie kochana, a co gin o spojeniu mowil?
die zakupki cudne:tak:
antiope tetno dzidzi to najwspanialsza muzyka dla ucha:-)
deli ja czasmi mam wrazenie, ze 90 letnia babcia mojego m. lepiej chodzi odemnie:szok::szok::szok:

ja jak widzicie juz nie spie od 2 godz. poprasowalam ubrania dla dzieci do przedszkola wszystkie zalegle ubrania, wstawilam pranie i dostaje *******ca:szok::szok::szok:
urodziny m. super dzieciaki w przedszkolu zrobily laurki i byl mega zaskoczony, ze jednak wszyscy pamietaja:-)
ja juz mam stresa i bardzo sie denerwuje a do 16.00 kupa czasu, chyba musze do psiapsiuly isc to mi szybciej zleci.:-)
a jeszcze mam wiesci moje dziecie zaczyna wypierac brzunio:-) fotke wstawie w odpowiednim watku, moja kolezanka stwierdzila, ze wygladam jakbym miala wzdecie:wściekła/y::zawstydzona/y::szok:, ale dobre i to:tak:;-)

Do góry