reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2013:)

Pranie nastawione, zabawki ogarnięte, zmywanie czeka ale tego mi się robić nie chce, reszta kuchni posprzątana, gorzej z górą ciuszków narozrzucane i muszę je posegregować oddzielić wszystkie 0-3 mscy od reszty żeby po przeprowadzce mieć w jednym kartonie wszystko ale to za troszkę porobię na razie syn chce siedzieć na dole bo bajki ogląda a samego na dłużej nie zostawię bo nie uśmiecha mi się latać po schodach :-)

Sony miałam pisać wcześniej ale zapomniałam wybacz. GRATULUJĘ PÓŁMETKU :-)

Zjadłam brzoskwinki z puszki i dalej mi się coś chce normalnie dzisiaj mój syn (ten w brzuszku) zachowuję się jak tasiemiec :-D:-D:-D

reklama
paulinek tylko u mnie sytuacja wyglada tak ze najpóźniej mi je wyciągną w 38tyg. Już mi lekarz powiedział. Tak samo jak to ze ciąża blizniacza jest donoszona w 38tyg i dłużej nie pozwalają czekać bo po 38tyg jest już zagrożenie obumarcia płodu. Moja ciąża może być najdłużej donoszona bo np jednojajowa jednoowodniowa w 34tyg wyciągają dzieciaczki. Wiem znam realia ;)

Dzięki za kciuki!! Czekam grzecznie w kolejce na swoją kolej ;)

Nnatali zycze ci zebys donosila jak najdluzej, byle do 37 tygodia. Ale tak czy siak nie nastawiaj sie na najgorsze:tak: I znam kilka przypadkow donoszonych ciaz blizniaczych wiec trzymam kciuki.

Landrynka, a widzisz, ja zrobilam wczoraj to samo i dzis leje i zimno. No ale z Belgii do Anglii niedaleko.

Ale wy jestescie dzis pracowite pszczolki. Mialam zamiar poprasowac, ale chyba bedzie musialo poczekac. Jak napisalam tak sie stalo - popoludnie lenia.

Ostatnia edycja:
No i jedno ciacho sie piecze...

A sprzatanie idzie... bo z Zabą przez FB je robimy... ona mi wstawia szklanki do zmywary a ja jej zabawki sprzatam:p

Kamcia wlasnie chce spróbowac z serem. moze bedzie ok.

Matko...aleście pracowite dziewczynki:)
Ja .. yy..byłam chwilkę na zakupach.. a teraz leżę - bo sił brak.. eh:/ Tyle ludzi wszędzie, jakby sklepy mieli zamknąć na minimum tydzień...

My już po kolacji... Kocham Mego Syna.. wybraliśmy, że dzisiaj zjemy sushi wegetariańskie ;)) Bardzo szybko zwinęliśmy maki i już:)
IMAG1225.jpg

Natalie - i jak i jak? Dużooo urosły księżniczki?
Die - daj znać jak wizyta i czy jest siurak:)
Deli - i jak się ogólnie czujesz? Bo pewnie ciężko Ci wyleżeć.. :*
żabcia - ja również jeszcze jakieś owocka wciągnę :) Chyba arbuzzzzz będzie;)

Załączniki

• IMAG1225.jpg
    IMAG1225.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 34
Pietrucha leży mi się zapewnię tak jak i tobie. Jakoś daję radę.
To mieliscie dzis z synkiem wyżerkę :-) mniammmm

SonySony połóweczki gratuluję
Czasem się nie kontroluję
I polecę wierszem sobie
By się buźka śmiała Tobie
I Tobie, i Tobie…

Nnatalie to życzę smaczności u szwagra na urodzinach :) Aleś posta naskrobała ;)

Landrynka, kurcze Ty tak do spożywcza się szykujesz, a nam chcą w niedzielę sklepy pozamykać… Gdzie ja biedna się będę lansować ;)

Oj Kamcia Ty mi tu dziewczyno nie podpadaj, to znaczy że ja talentu nie mam… ;) :)

Och Malata witaj ponownie!!! :) Przykro mi z powodu Twojego dziadziusia, przykre jak ktoś bliski odchodzi, a już tym bardziej kiedy odchodzi w takich momentach… Jednak na pewno zobaczy swojego prawnuczka , na swój sposób go pozna i będzie nad nim czuwał :)

Die kciukasy za wizytę! I czekam z niecierpliwością na ujawnienie się Tosia ;)

Dobranocki starsze (jak to kiedyś mówiłam na mamę ;))

Hej mamuski. Witam was po dluzszej przerwie....czasu mi brakowalo na wszystko. Ale od dzis na zwolnionku wiec sobie poodpoczywam i napewno bede miala wiecej czasu....super odrazu lepiej.
Mialam wczoraj usg i dowiedzialam sie ze bedzie synek.Ciesze sie bo Oliwier bedzie mial kumpla do zabawy. Ale troche zalu jest....chcialam miec dziewczynke:hmm: fajnie by bylo miec parke.....
Za to dowiedzialam sie ze moj maluszek ma bardzo dlugie nogi:-D Za tydzien ide jeszcze na usg 3d zeby sprawdzic czy wszystko napewno ok....
Moj szkrabek od wczoraj zaczol mocniej kopac jakby z radosci ze mamy wolne:-)
Milego dnia dziewcznki....

reklama
Iwona gratuluje synka :)
kolejny hot dog :D

u nas wczoraj po 20 zaczeła sie mega burza :/ córa się bardzo bała ale fakt piorun za piorunem :/ nagle sie czarno zrobilo a nic nie mowil;i w pogodzie ....

dzis licze na troche odpoczynku jak towarzystwo pojdzie na procesje :)

Do góry