Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Magdus my sie nie znamymy ale zycze powodzenia, mam nadzieje ze juz teraz bedziesz miec 2 kreski! :-)
Dziewczyny czy ktoras z was ma juz brzuszek nisko? Ja dzisiaj wstaje,glowa mnie bolala i poszlam sie kapac i doznalam szoku:-o brzuszek opadl powaga to jes mega widoczne spytalam dla pewnosci mamy i mojego m no i potwierdzili. Mam wizyte w srode wiec licze ze mnie ginekolog uspokoji, maly musi do tego 36 tygodnia byc w brzuszku![]()

magdus fajnie że się odezwałaśteż kiedyś myślałam co u Ciebie. Daj znać jak się rozwinie sytuacja ;-)
rjoanka ja te porządki robiłam na początku ciążypotem był właśnie przegląd ubrań, szafek w salonie, kuchni itp. Ileż to ja wtedy wyrzuciłam dużych worów na śmieci z różnymi szpargałami
Aż sąsiedzi dziwnie patrzyli jak je wynosiliśmy. Ale za to ile miejsca przybyło :-)
Chyba coś się zmienia z moimi hormonami... Po wielu miesiącach gładkiej i idealnej cery wyskoczyły mi nagle 3 pryszcze... Czyżby kończyło się dobre
Czy wasze maluchy też tak często mają czkawkę? Mój to ostatnio ma nawet kilka razy dziennie![]()
babina jakie słodkie.Ja tez w lumpie sie odtatnio obkupiłam w ciepleksze i wieksze rezczy dla młodej.
A rajstopki kupujecie??
O dodało mi bluze od siostry a pajaca kupiłam na wypis ze szpitala

skorzystam jak teraz coraz ciężej się jest podnieść z łóżka ;-)
ja mam od początku nisko i nadal tak jest
mój ma min 3-4 dziennie czkawkę ;-)
ja mam ze dwie pary mniejszych rajstopek, i ze dwie trzy większych. Przy starszym synu używałam jak miał jakieś pół roczku bo była zima i było wygodnie
Mroczko, Mizzah gratuluję rocznic !!!
My w sobotę również mieliśmy 6 rocznicę ślubu :-) Z tej okazji dostałam piękny bukiet kwiatów i biżuterię od mężą, ja za to zabrałam swoich chłopaków do restauracji na kolacje i pozwoliłam w końcu męzowi kupić tv do sypialniskorzystam jak teraz coraz ciężej się jest podnieść z łóżka ;-)
Wczoraj skręciliśmy łóżeczko i kołyskę :-) jedno do pokoju małego a drugie do naszej sypialni. Ustawialiśmy wszystko i mieliśmy problem wyboru opcji jak ma co i gdzie stać
Uważacie że łóżeczko pod oknem, takim małym wąskim, to zły pomysł??? bo jedna z opcji takie ustawienie przewiduje.
i drugie pytanie: jak myślicie koło przewijaka lepiej jak stałoby łóżeczko czy komoda oczywiście z ciuszkami????
bo właśnie albo opcja jest że stoi komoda i łóżeczko pod oknem albo łóżeczko a komoda dalej