Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to juz zaczynacie pic te liscie malin??
martina - do szpital wzielam tylko te bella mama, takich duzych na lozko nie. Jak cos przecieknie raz dwa wymienia przecieradlo na nowe, wystrczy powiedziec. Na przeciw mnie lezala babeczka, ktora mial ze soba chyba tylko zwykle podpsaki bo z 4 razy jej przescieradlo zmieniali. Liscie malin kupilam w poprzedniej ciazy na ebay100 g torebka a byloooo tego sporo. Jeszcze mi zostalo. Pilam 2 razy dziennie, nie na przyspieszenie porodu a wlasnie na "polepszenie macicy " ;-) cz cos dalo ?? nie wiem, ostatnia faza porodu ta parta zajela mi 45 minut, wiec nie wiem czy to duzo czy malo jak na pierwszy raz
Jak cos jeszcze Cie trapi pytaj smialo ;-)

ale poczytałam przedtem wrześniówki i widzę że u nich też kilka dziewczyn ma teraz takie akcje więc może rzeczywiście to jakaś zapowiedź... 
gdzieś tam po cichu też na to liczę ;-) martina tylko prosimy Kotulci nie wpychać się w kolejkę do rodzenia:-)
gosiak ja nie piłam herbatki a faza parcia zajęła mi 10min:-) Więc z herbatką czy nie w sumie nigdy żadna się nie dowie co by było gdyby...
Teraz też bym chciała tak szybko urodzić ale ta szyjka cholera trzyma - obstawiam że Czarna i Cyntia będą miały łatwe porody - sądzę że przy tych już skróconych szyjkach szybko pójdzie jak ich macice tak wcześnie zaczęły się "wyrywać" do akcji![]()
;-)
10 na ur mojego taty ;-)