Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Babina - przddw wszystkim na poczatku nie jesc wzdymajacych rzeczy tj straczkowe , kapustaitp. Po jakims czasie mozna probowac wszystkiego. A tak naprawde to bardzo duzo zalezy od dziecka bo jednemu bedziedzie szkodzic np jablko a drugiemunie. Zman dziewczyny ktore jadly wszystko baaa karmiac popijaly cole i dzieciom nic nie bylo a inne mialy naprawde sciasla diete bo wszystko szkodzilo. Kobietki musialy eliminowac gluten , nabial , jajka bo wszystko zle wplywalo na maluszka. Tutaj trzeba intuicyjnie podejsc
mi wody nie odeszły,teraz by mogły.zawsze to nowe doswiadczenie;-)Mysle ze jak wody odejda to podklad poporodowy w majty i ognia na ip
CZesc laski jestem w 35 tyg pow mi czy ktoras z was tez ma takie objawy?mam od tygodnia takie parcie na pecherz I wrazie nie Ze zaraz mi wyjdzie przez cipke Niby nie boli ale dziwne uczucie ... Albo uklucia po bokach brzucha I twardniejacy na chwile brzuch ? Pomozcie
ciekawe ile wytzrymam stawiam że do dwóch tyg. I ostatniejesli dziecko sie rodzi i mam np. polarowy pajacyk to wkladam cos pod spodem??? Sorry ale ja nie mam na ten temat wiedzy. I na czuja pewnie zrobie ale wole sie podpytac.
sama nie wiem przy Tymku sie nie sprawdzil, chyba ze taki otulaczek polarkowy...mam metlik w glowie
100 g torebka a byloooo tego sporo. Jeszcze mi zostalo. Pilam 2 razy dziennie, nie na przyspieszenie porodu a wlasnie na "polepszenie macicy " ;-) cz cos dalo ?? nie wiem, ostatnia faza porodu ta parta zajela mi 45 minut, wiec nie wiem czy to duzo czy malo jak na pierwszy raz
Jak cos jeszcze Cie trapi pytaj smialo ;-)