Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mizzah dziekuje ci bardzo za informacje jestes kochana :-) dzis czuje sie o wiele lepiej dalej mam spuchniete stopy troszkę mniej dzis bede sie oszczędzać pierwszy raz to
Mi zdarzyło. Babina ja biorę centrum pregnant tez sie zastanawiam czy brac witaminy po ciazy. Kotulcia z tymi snami to tez tak mam albo rodzę albo ze nizdarzylam
.
. Witaminki te same co w ciąży będę brała do końca karmienia piersią
, to chyba ewenement. Nie wiem jak mamuśka październikowa w trójpaczku, bo dawno nie sprawdzałam na bliźniakach, ale mam nadzieję, że też;-). W ogóle to nasze forum takie spokojne przez całą ciążę, zero kłótni, naprawdę przyjemnie było/jest pisać
.
ale dziwne że nie mamy bliźniaków żadnych
ja jeszcze robię taką z kurczaka z rosołu jak nie mam jak go wykorzystać: kroję mięsko bardzo drobno, mieszam z majonezem czy jogurtem naturalnym, szczypiorkiem, rzodkiewką czy z czym mi tam przyjdzie do głowy, dodaję odrobinę koncentratu pomidorowego dla koloru i wcinam :-) ostatnio nawet zamrażałam, potem za jakiś czas wyjęłam i nadal pyszna.