reklama

Październik 2014

Magda- ale to chyba Twój mąż powinien być fair w stosunku do Ciebie skoro sie tak umawialiscie... Dorosły facet wkoncu wiec powinien wprost powiedziec swojej mamusi kto dla niego jest teraz najważniejszy... A jak bedzie jej tak ulegał to ona bedzie zawsze miała przewagę nad Tobą... Porozmawiaj jutro na spokojnie z mężem... Moja teściowa to znowuz dostaje delirki jak teściu pije albo mój mąż/ normalnie patrzy im na ręce / ma jakis uraz chyba:)

Kurde spac nie moge a muszę wstać za 6 godzin:/

reklama
Magda te teściowe są czasami wredne dobrze ze niemieszkamy razem bo byśmy juz dawno pewnie sie rozwiedli lubi sie wtrącać i zawsze wyolbrzymia problemy .. Porozmawiał jutro z mężem na spokojnie ... Garmelka witaj w klubie ja tez jeszcze Niespie :-(

Maz to jest taki,ze np. powie, ze nie chciał pic,ale musiał,zeby jej nie było przykro bo nigdy nie przyznaje sie do błedu. A ja nie mogłam mocniej mu zwrócić uwagi bo nie chciałam dać teściowej większej satysfakcji jakby dalej z nia pił.Ona zawsze robi wszystko żeby tak wbić mi szpile,że nikt nie zauważy tylko ja.A maż mówi,że wyolbrzymiam.

Magda6m niemozesz teraz sie denerwować to niewskazane w naszym stadium teściowe juz takie są mogłybyśmy spotkać sie na kawie i tak gadać w kółko :-))) a wiesz czemu tak dzieje sie zabraliśmy im ich synków i są zazdrosne moja zawsze musi coś dopiero... Sporo łez przez nią wylalam i wiem ze nielubi mnie ja zreszta ja tez od samego początku była przeciwna małżeństwu bo według niej jestem ciagle małolata a my juz 9 lat razem szlak ja trafia ze niemoze sie wtrącać i kontrolować co u nas jak to dobrze ze widzimy sie raz. Na pół roku

Jak was czytam to sie cieszę ze moja teściowa sie w nic nie miesza a według niej racja zawsze jest po mojej stronie ;) znowu moja mama jest taka upiorna teściowa z tym ze ja zawsze jestem po stronie mojego P. Wole zrobic czasem przykrość matce i powiedziec co myśle niz byc nie lojalna wobec ojca mojego dziecka ;) z reszta sama czasem mam jej dość wiec nie dziwie sie ze moj P nie lubi jak ona do nas przychodzi.

Hejka:)

A garmelka juz je śniadanko:)
Biały serek ze śmietanka i szczypiorkiem i pyszna malinowke:)

Spałam moze z 4 godziny...
Zapowiada sie piękny dzien mamuśki!!! :)

Ostatnia edycja:
Apropos, wczoraj przyszła mi paczka ze smyka- pościel Feretti- faktycznie super tak jak mowilyscie, mega miła i porządna, lampka z projektorem rzucającym gwiazdki i rybki po suficie i ścianach ( wczoraj lezelismy z M chyba z godzine takie to ładne:) i wkładki laktacyjne- i tu uwaga dla tych co maja mocne wycieki:) koleżanka mi polecala bo na ciagle nawaly i mowila ze sa rewelacyjne (pakowane osobno jak w podpaski) ImageUploadedByForum BabyBoom1409977675.523172.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1409977688.808209.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1409977675.523172.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409977675.523172.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 59
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1409977688.808209.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409977688.808209.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 57
Grr, co to za pomysl żeby o 5 rano, kiedy jest najbardziej potrzebne, forum nie działało!!! Dzięki Bogu za internet w komórce, jakoś dwie godzinki szybko przelecialy. Po tej wczorajszej restauacji w nocy wypilam 2 litry wody i wstawalam non stop do łazienki. No i za którymś razem już nie zasnelam :-(.
Cyntia, to jest b. dobra cena, taniej niż na all.
Katinka, dzięki za przepis, zawsze to wiadomo co jest w środku. A ile tego kakao czy innych dodatków dajesz? Jakoś mnie zaskoczylas tymi owocami, nie pomyslalabym o tym, no ale ja budyn do tej pory tylko czekoladowy uznaje.
Nie dziwię sie że macie jazdę na budyn. Ja już dwa dni pod rząd do śniadania pije mleko, co wcześniej było nie do pomyślenia. Za to przeszła mi faza na masło.
Powiem ci Katinka, ze byłam w szoku czytając twoja opowieść...w głowie mi sie nie mieści ze tak ciężko pracujesz, a reakcje twojego są dla mnie szokujące.
Magda6m noz co za babsko! Ja mam podobnie jak judy, teściowa, która jest daleko, łatwo ja spacyfikowac i cieszy sie ze sie wspieramy i moja mamę, która jest nieco inwazjna i przed która męża bronię bo jemu nie wypada tak ostro sie sprzeciwić jak mi, wiec zwykle trzymam jego stronę. Żadna sie nie wtrąca do naszego życia i naszych decyzji, nie nastawia nas przeciwko sobie. Szczesciara ze mnie.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry