Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
Mizzah - wawka Ci odpisała w sprawie pieluch...![]()
Dzień Dobry
Garmelka a idzzzzz od rana tera jęcze mezusiowi ze ja tez chce rybki na suficie![]()
smyk powiadasz??
No zadna nie wie jak to jest z tymi pampersami??? Premium care droższe to wiadomo, ale czy lepsze??? Nie wiem co kupować? ?
Mam też wielką prośbę do Was otoz idziemy jutro o 19 na spotkanie z polozna do szpitala, aby podpisać umowe. Chcialabym jej zadać pytania, zebym wyszła stamtąd spokojniejsza. Napisze jakie mam a może któraś jeszcze na cos wpadnie BĘDĘ Wdzięczna! !!
1. Kiedy mam dzwonic? Czy rowniez mozna bez problemu w nocy?
2. Objawy porodu?
3. Co na porodówke? Swoja zwykla koszula/tshirt czy szpitalna?
4. Co zabrac na pozostalw dni? Koszula i szlafrok czy dresy?
5. Czy wolno pic, jesc podczas porodu?
6. Czy mozna sluchac muzyki? Swojej?
7. Jak wyglada Pani praca podczas porodu? Czy jest Pani ze mną caly czas?
8. Czy mozliwy jest porod w wodzie?
9. Czy mogę przyjmować rozne pozycje werykalne i korzystac z rzexzy na sali czy musze lezec?
10. Golenie krocza i lewatywa? Czy sa obowiązkowe? Jesli tak czy moge je zrobi sama w domu?
11. Jakie rzeczy dla meza?
12. Czy walizja jest ze mna na sali porodowej?
13.znieczulenie, kiedy i jaka procedura?
14.czy mam miec plan porodu?
15. Co kobieta moze a czego nie na sali porodowej?
16. Czy moge dostac jakies srodki np. Na uspokojenie?
17. Czy walizka i maly kuferek sa ok?
18. Jak dlugo ze mna bedzie po porodzie i co będzie robic?
19. Jaka forme porodu preferuje?
20. Czy mam brac tantum rosse?
Troche tego jest z sensem czy nie ale jestem zielona![]()
Dzień Dobry
Mam też wielką prośbę do Was otoz idziemy jutro o 19 na spotkanie z polozna do szpitala, aby podpisać umowe
Może zadam głupie pytanie ale wolę wiedzieć Jaką umowę? O co chodzi? Każda z nas powinna coś takiego podpisać?
Aha, rozumiem. Ja poprostu im bliżej porodu tym mam więcej pytań, obaw i baaardzo się boje... :banghead: