reklama

Październik 2014

Katinka - dużo też od mąki zależy. Ja pierogi lepię na oko ;) Ale z Lubellą do pierogów i zalewaną ciepłą wodą. Zawsze dodaję całe jajko :) Żeby ciasto było mięciutkie wystarczy dodać kwaśnej śmietany :) Jest rewelacja :)

Mizzah - a ile płacisz za położną?

Aaaaaaa, już od wtorku mam donoszoną ciążę!!!! Jupi!!!!

reklama
dzień dobry:)

chociaż nie wiem czy tai dobry, łeb mi pęka, całą noc mnie bolał:no: do tego miałam takie skurcze że poczułam że to już naprawdę blisko, i wtedy strach mnie obleciał. odespałam dopiero nad ranem trochę jak przeszło mi.

rjoanka u mnie z pierwszym też nic nie zapowiadało, czułam się dobrze, poszłam normalnie spać a o 4 nad ranem obudziłam się mokra :-D wody mi zaczęły odchodzić.
więc teraz mam wrażenie że jak wszystko mnie boli, wsio zapowiada, to będę chodzić do końca, tak dla odmiany :baffled:

ja też na noc piję mleko, ale to na zgagę bo budze się czasem z takim paleniem w przełyku że nie daję rady, więc szklanka mleka na noc obowiązkowo

u nas dzisiaj paskudna pogoda, pada od rana a po południu chcemy iść z Fifim do cyrku, bo już mu dawno obiecaliśmy. mam nadzieję że jakoś dam radę

Katinka - dużo też od mąki zależy. Ja pierogi lepię na oko ;) Ale z Lubellą do pierogów i zalewaną ciepłą wodą. Zawsze dodaję całe jajko :) Żeby ciasto było mięciutkie wystarczy dodać kwaśnej śmietany :) Jest rewelacja :)

Mizzah - a ile płacisz za położną?

Aaaaaaa, już od wtorku mam donoszoną ciążę!!!! Jupi!!!!

1500 opieka a 100 zl jutrzejsza wizyta. Czyli razem 1600 zł.

Mizah- no super jest ta lampka! Ja dałam za nia 49zl i ona jest taka osmiorniczka, ale widziałam tez takie żółwie (np. Fioletowy) i on ma jeszcze muzyczke oprócz projektora ale cena około 140zl.. Jak chcesz dać mniej to ja polecam ta ośmiornice- tego żółwia tez chce mieć ale to podam jako prezent dla rodziny:)
A lista pytań jak dla mnie mega, nic bym chyba nie dodała...

Chyba się na nią skuszę:) Mam niedaleko smyka wiec w tygodniu podrepcze tam :)

Hej mamusie. U nas noc tez ciezka I woogole pogoda beznadziejna ale w koncu chlodniej I jest czym oddycgac. Z nudow robie ciasto ze slonym karmelem I karmelizowanymi brzoskwiniami. Mniam. W calym domu pieknie pachnie :) co do tych lamp prohektorow fajne sa. Chyba zamowie tez :)

Witam,

chyba mnie dopadla ciazowa bezsennosc, to druga noc z rzedu a ja jak zombie :sorry: trzeba jakies ksiazki posciagac na czytnik aby czyms mysli zajac i sie uspic :-p

Tez juz chce ten 37 tydzien !!!! juz z utesknieniem wygladam !

Kupilam dzis koszule do porodu wiec gotowa jestem ! moj najwiekszy problem to jak Starszaka spakowac bo chcialam tez troche ale nie wiem co bo nie wiem o jakiej porze bede rodzic :confused2:

reklama
Dzien dobry a ja dzis w planie mam robic ... Nic .. Zjadłam śniadanie w łóżku a co ... A teraz pije herbatę i odpoczywam dalej mam pobolewania brzucha trzeba sie oszczędzać i łapać ostatnie chwile przed wielka zmiana ... Pranie wstawione obiad za 2 godz zrobię i to na tyle .... I tak sobie myśle zeby jutro zrobić akcje pierogowa moj idzie do pracy i co z tego ze niedziela :-)))zycze udanej soboty

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry