reklama

Październik 2014

A z kosmetyków co bierzecie?

Ja biore miniaturowe kosmetyki bo mi szlafrok zajmuje 1/2walizki ;) mini zel do higieny bialy jelen, mini sensodyne, mini zel do plukania ust, mini żel pod prysznic, mini szampon i mini odżywkę i mini balsam do ciała :) plus szczoteczke i cos do odświeżenia pod pachy:) Jak cos maz dowiezie.
Ah no i tangle teezer bo malo miejsca zajmuje -wsio.

reklama
Jejku sorki ale pisze z tel I cos sie zrobilo ze nie moge edytowac. Teraz leze caly czas :/. Ja musze pare rzeczy dopakowac do toreb ale ogolnie mam 3.dla mnie.niuni I na wyjscie.

Pytanie z innej beczki sorki ze tutaj. Do mamus z uk. Za 3 tyg sie przeprowadzamy do domku I musimy podlogi zrobic. Moze ktoras z was sie orientuje gdzie mozna zamowic lub kupic tanio panele lub plytki? Bede wdzieczna za jaka kolwiek pomoc :)

Jejku sorki ale pisze z tel I cos sie zrobilo ze nie moge edytowac. Teraz leze caly czas :/. Ja musze pare rzeczy dopakowac do toreb ale ogolnie mam 3.dla mnie.niuni I na wyjscie.

Pytanie z innej beczki sorki ze tutaj. Do mamus z uk. Za 3 tyg sie przeprowadzamy do domku I musimy podlogi zrobic. Moze ktoras z was sie orientuje gdzie mozna zamowic lub kupic tanio panele lub plytki? Bede wdzieczna za jaka kolwiek pomoc :)

Aaa skad kochana jestes??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry