reklama

Październik 2014

Wasze rady o torbach są megacenne! Bezsensu chciałam brać wszystko w jednej.

Ja to mam problem z głowy jak chodzi o strach przed odejściem wód w łóżku :) Mam fajne prześcieradło, które nic a nic nie przepuszcza. Małemu też takie kupiłam.

Garnelka - u mnie też flaczki.

reklama
Wawka, Cyntia- to dobrze ze nie jestem sama :) juz myślałam ze to niedobrze...

A te majty bawełniane co pakujecie do szpitala to tylko na wyjście czy wczesniej sie je juz zakłada? Bo ja myślałam ze chodzi sie przez kilka dni w tych siatkowych...

witam niedzielnie:)

my wczoraj byliśmy w cyrku, bo już dawno obiecaliśmy Fifiemu, potem pojechaliśmy na kawę do szwagierki i mały zaczął źle się czuć, skończyło się gorączko i ma zapalenie gardła, mam nadzieję że do jutra mu przejdzie ta gorączka bo szkoła, a tu najważniejsze jest chodzenie do szoły, jest to bardzo przestrzegane

jak czytam o tych torbach to co chwila myślę co jeszcze musze dopakować, chociaż możliwe że pójdę tylko na kilka godzin ale jednak wszystko trzeba mieć

co do biustu to może i flaków jako takich nie mam bo nigdy i bez ciązy nie miałam, ale siary brak, w pierwszej ciąży też nie miałam, a pokarmu potem dużo :-)

u nas dzisiaj piękna pogoda, a my jak na złość nie możemy nigdzie, nawet na mały spacer się udać

no i patrzę na suwaczek a tu zaczął się 38 tydz, ale zleciało :szok: w sumie nie obrażę się jak w tym tygodniu urodzę, jutro jeszcze fryzjer i gotowa jestem :-)

Wawka, Cyntia- to dobrze ze nie jestem sama :) juz myślałam ze to niedobrze...

A te majty bawełniane co pakujecie do szpitala to tylko na wyjście czy wczesniej sie je juz zakłada? Bo ja myślałam ze chodzi sie przez kilka dni w tych siatkowych...

Majtki siateczkowe po porodzie dopiero.

A co do flaków z piersi,i braku siary teraz to niekoniecznie jak jej teraz nie ma to nie znaczy,że nie będzie po porodzie pokarmu,także nie ma się co na zapas przejmować i nakręcać..

A ja pakuje się do jednej walizki plus kuferek na kosmetyki. Jedziemy raczej taksówką więc nie będzie opcji zostawienia rzeczy. Mąż bedzie mial plecak wiec niepotrzebne rzeczy jak ubranie w którym przyjechałam czy koszula porodowa oddam mu. No chyba, ze będziemy jechac swoim autem to wezmę 2 torby pod uwagę.

Hej mamusie ja z moim pojechalam dzis tylko do sklepu po chlebek I jak mnie szyjka zaczela bolec szarpiacy bol chodzic nie moglam. Jeszcze nigdy tak nie bolala. No I co mawet do samochodu podejsc nie moglam ;^

reklama
Ja sie maszukalam zelu pod prysznic bez zapachu, bo nie chciałam żeby mój zapach mylił sie małej z melonowym olejkiem. Dorwalam w rossmanie, można go stosować też jako szampon, wiec nie mnożę bytów, od jednego razu nie wylysieje. Oprócz tego żel do higieny intymnej, co tam trzeba do zebow, i kilka próbek kremu do twarzy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry