reklama

Październik 2014

Mi sie w pierwszym porodzie nie przydal bo bylo gorąco ale wezme,bo niewiem jak bedzie teraz.U nas dzieci zabieraja.Dla dziecka tez wystarcza aby pampki i husteczki mokre do pupy

reklama
Pscolka ja to z tych gorących kobiet ;-) a teraz w ciąży to wogole bym w majtach samych chodziła :-D mój m chciał ostatnio w piecu palić bo mu zimno a ja w krótkich spodenkach bluzce na ramiączkach :-D

widze ze w torbach mamy to samo;-)ja tylko muszę przygotować ubranie dla siebie i maluszka na wyjście. W szpitalu w którym będę rodzić na Kopernika w Krakowie nie można miec nic swojego dla maluszka wszystko zapewnia szpital...kosmetyki pieluchy ubranka ponoć sa straszne

U nas niby też nie wolno nic dla maluszka. Ale ja nie będę zawijać małej z ich tetry bo poprostu nie potrafię. Także pampersy będę miała swoje. Tak samo było jak urodziłam starszą. Dla nich nawet lepiej jak się swoje pieluchy ma bo mniej prania mają. Oni tylko zakładają kaftanik i zawijają w rożek. Także ciuchów nie biorę swoich.

Wogole u nas to teraz jak jest wszystko ok to po cc po 2 dobach idzie się do domu. Ja z młodą leżałam 3 doby po cc.

Odebrałam wyniki gbsa i moczu i oba dobre :-)

W biedronce byly calkiem fajne zwykle gatki z przyjemnej bawelny. Teraz na wyprzedazy kupilam 3 szt za 10,99 zł.

Mam dzien sprzatania. Nie mam za duzo sily, ale z przerwami dzialam :D Bede odkurzac i myc podloge. Ha, niby nic, ale te obowiazki na czas ciazy przejal maz, ale dzis mnie wzielo. Bardzo mnie to cieszy, ale jak on to robi, to efekt jest sredni ;)

A uzywacie w ciazy do sprzatania plynow typu Cilit Bang, w sensie takiej chemii?

W biedronce byly calkiem fajne zwykle gatki z przyjemnej bawelny. Teraz na wyprzedazy kupilam 3 szt za 10,99 zł.

Mam dzien sprzatania. Nie mam za duzo sily, ale z przerwami dzialam :D Bede odkurzac i myc podloge. Ha, niby nic, ale te obowiazki na czas ciazy przejal maz, ale dzis mnie wzielo. Bardzo mnie to cieszy, ale jak on to robi, to efekt jest sredni ;)

A uzywacie w ciazy do sprzatania plynow typu Cilit Bang, w sensie takiej chemii?

A to mam je ale muszę jeszcze domówić,od przybytku głowa nie boli he ;)
Ja sprzątam chemią z Betterware

Mnie też dziś wzięło na sprzątanie,układnie,robienie porządków,to znaczy że już przygotowujemy gniazdko dla swojego maleństwa ;)

Cyntia- ja myje wszystkim- oczywiście w rekawicach ale przydałaby sie maseczka jakaś, zwłaszcza jak szoruję kabinę prysznicowa bo mam jakaś chemię mega octem śmierdząca:/

Dziewczyny, a tak z innej beczki...
Jak wasze piersi? Ja mam jakieś flaki... :( martwi mnie to, ze nie bede miała pokarmu... Żadna siara mi nie leci i do tego są takie jak spompowane balony... Zero życia...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry