reklama

Październik 2014

reklama
Mroczko - ostatnio też mam fazę na toster ;) A z czym jadasz tosty? Ja ostatnio gorącą bułkę smaruję serkiem topionym. Pycha!
Ee, wzięłam chwilę temu Euthyrox i jeszcze muszę odpekac z 15 minut i też zrobię sobie zbożówkę. Ale narobiłyście mi smaka! Mniam!

magdalenka - dobrze ze sprawdzilaś... ale co to za krew? :crazy:

rjoanka - ale sie odpicowujesz :) ja musze wycyrklować kosmetyczke na koniec września - do fryzjera jestem umowiona na 4.10 mam nadzieje że dotrwam

babina - łączę się w bólu... ja tak kur...ie przy zmianie boku w łózku że coś okropnego....

mroczko - chyba jutro kupie amol i tez poprosze M zeby mi plecy wysmarował... mówisz ze pomaga?

Dziewczynki, ja sie dzisiaj napracowałam, plecy pekają, brzuch twardy a spać nie mogę :( niby oczy mi sie kleją ale nic z tego:angry::no:
pije kakao i czekam aż padnę...ehhh

Krew ze sluzem. Szyjka w ciazy delikatna I to podobno u niektorych kobiet normalne po badaniu. Ale nigdybnie mialam jej az tyle... wazne ze jest jej coraz mniej juz . A I do dziewczyn z uk oni nie stosuja tu paskow pH nawet nie wiedza co to. Za to msja swoje inne paski. Tylko w pl chyba sa stosowane. Np jak vykam u pl gin to ich uzywala na badaniu a oni tu wielkie oczy ze tego sie nie stosuje.

Oo wlasnie zaparzyłąm sobie kawe,bo bym chetnie skorzystała z propozycji zbozowej.

Ja dzis w palnie maliny bede rwac,znowu cały dzien,oby za goraco nie było.

A wieczorem jedziemy z M do budowlanego bo gładzi zbrakło i drzwi trzeba kupic,jak dobrze pujdzie to w niedziele sie przeniesiemy do tego pokoju.

No ja też baaaaaardzo rzadko odczuwam skurcze braxtona no chyba ze juz ćmi ewidwntnie jak na okres zahaczajac o krzyż.

Mroczko - jajecznica moze byc, ale koniecznie z tostem :) Ja jutro moge zaprosic na sandwiche :)

Kusi mnie napić się tej herbaty z lisci malin , ale wstrzymam sie do czwartkowej wizyty. W sumie napilabym sie jej gdybym na parenting.pl w opisie nie przeczytała, że nie polecana dla osób z ciśnieniem :/ Ja jakiś wieeelkich problemów nie mam, ale zrobiłam się okropnie przewrazliwiona.

Ostatnia edycja:
Cyntia wyciągam gorące albo same z masłem albo serek topiony tak jak ty ale koniecznie musi byc albo z szynka lub z pieczarkami :-) albo z miodem zależy od dnia .... Mizzah o tak koniecznie tosta z serem i pieczarkami hm..... Zamawiam !!:-) Ja juz po śniadanku to sie ległam spowrotem do wyrka i malutka chyba poszła spac cwana jest ciekawe czy juz jak bedzie z nami czy tez bedzie wstawać o 5 na jedzonko ...?... A powiedzcie mi czy wasi partnerzy czym bliżej końcu to więcej rozmawiacie.... Moj codzień gdy juz leżymy w łóżku zawsze głaszcze i gada do niej to tak mnie zawsze rozczula ... Az mi sie łezka kreci bedzie cudownym ojcem ja to wiem bardzo nas to zbliża ..... Przyznał mi sie wczoraj ze jest twardy ale gdy zobaczy swoją corecKe na bank bedzie plakalal .... A ja pewnie z nim .... Ahhhh bo zaraz bede ryczeć

Ostatnia edycja:
Witam brzuchatki.

Ale robicie smaka z tym śniadaniem. Mi się marzą od wczoraj pomidory w śmietanie, z cebulka, chyba sobie zrobię.

Obudziłam się dziś w nocy z tak potwornym skurczem, ze myślałam ze już bede rodzic. Wstać nie mogłam co tak mnie bolało. Przez dzień takich mocnych boli nie mam, tylko w nocy. Oj chciałabym już mieć to wszystko za sobą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry