reklama

Październik 2014

reklama
Madzia to nieźle z tymi próbkami. Ja dostałam ostatnio 3 z Ziaji 50+ a zamówienie było na 400zł :-/

Mizzah ja ostatnio obcinalam metke w nowej bluzce i nie wiem jak to zrobiłam ale wycielam na rękawie dziurę!! :-/ też byłam wściekła!

Magdalenka daj znać co ci powiedzieli.

Ale mnie głową boli :-( już dawno nie bolała. Wzięłam apap.

Już wiem kiedy będę mogła przytulic Aurelke :-) na 24.09 mam zaplanowane cc. Ciekawe czy któraś się przedemną wypaakuje? Macie jeszcze prawie 2tyg do dyspozycji. Bo jak coś to wgląda na to że ja worek rozwiąże :-D

Marrika - oj bol głowy potrafi się dać we znaki :/ od 2 dni odczuwam go i wiem, że potrafi być bardzo upierdliwy.
Super, że masz już termin :) to teraz możesz zacząć wielkie odliczanie :)

Izabella- a na kiedy masz termin? To musisz sie oszczędzać na tej końcówce... :) ja jutro mam wizytę ciekawe co z moja szyjka...?

Marika- cos chyba jest z ciśnieniem bo co chwile słyszę ze kogoś głowa
Boli, mnie ta przyjemność omija- chociaż to...

Magdalenka- jak tam sytuacja wyglada?

Oj, ale sie robi emocjonujaco!!! Szyjki coraz krótsze i mieksze, rozwarcia, a co najlepsze, to już nie powód do zmartwień :-).

Zrobiłam henne na rzesy i jakos mi z tym dobrze. Ostatnio sie nie malowalam i trudno mi było sie w lustrze poznać. Fryzjer i gruntowna regulacja brwi też zaliczone, jestem gotowa na miesiąc zaniedbania, do tego czasu na pewno uda mi sie wyrwać na jakieś wychodne.

Babina jejku trzymaj sie mnie dzis rano tak bolało zrobiłam sobie rumianek i trochę pomogło :-) spróbuj No niestety kochane zbliżamy sie ku końcowi mnie dzis pod wieczór złapały bóle krzyżowe polezalAm w wannie mezulek wysmarowal amolem odeszło trochę kłują jajniki .... Wszystko sie przygotowuje. Magdalenka jak ty sie czujesz daj znac czy byłaś w szpitalu ???

Hej wlasnie wrocilam. Porobili badania lekarz stwierdzila ze wydzielina faktycznue wodnista jak wody pobrala wymaz ale na szczescie wyszedl negatywny. Bardziej skupila sie na twardniejacym brzuchu I stwierdzila ze to przez ulozenie dziecka niby gliwka w dol ale w poprzek brzucha. No I ze puls mam bardzo wysoki. Wogole tak mnie zbadala ze sie poplakalam I zalalam krwia lozko :/ pierwszy raz mialam tak bolesne badanie. Ale o dziwo szyjka dluga I zamknieta. A ostatnim razem co bralam sterydy byla krotka I sie skracala. To ja juz sama nie wiem. Moze ten mg co go z niemchech sciagnelam dla kobiet w ciazy zdzialal cuda hehe :) no ale uspokiilam sie I moge isc spac. Dziekuje za wsparcie dziewczyny. I wszystkim zycze spokojnej I w miare przespanej nocki. Uciekam spac bo padam. Aaaa wogole byka jakas babka co rodzila I tak sie darla ze wszyscy sie z niej smieli. Faktycznie takiego ryku to I ja nie slyszalam :p wspolczuje jej juz nad ranem nie tyle bolu po porodowego co bolu gardla :p dobra mamusie uciekam spac.

magdalenka - dobrze ze sprawdzilaś... ale co to za krew? :crazy:

rjoanka - ale sie odpicowujesz :) ja musze wycyrklować kosmetyczke na koniec września - do fryzjera jestem umowiona na 4.10 mam nadzieje że dotrwam

babina - łączę się w bólu... ja tak kur...ie przy zmianie boku w łózku że coś okropnego....

mroczko - chyba jutro kupie amol i tez poprosze M zeby mi plecy wysmarował... mówisz ze pomaga?

Dziewczynki, ja sie dzisiaj napracowałam, plecy pekają, brzuch twardy a spać nie mogę :( niby oczy mi sie kleją ale nic z tego:angry::no:
pije kakao i czekam aż padnę...ehhh

reklama
Katinka - kciuki za dzisiejszą wizytę :)
KTÓRA ĆWICZY NA PIŁCE? Też bym chciała. Może dzisiaj coś pokombinuje.

Ja kupiłam piłkę w Biedronce i ćwiczę bo na SR położne uczą nas oddychania i pokazały jak się z ta piłką obchodzić podczas ciąży i jak na niej ćwiczyć.
Dzięki za kciukasy. Wizyta udana. Mały rośnie, +/- 2900 i nie zapowiada się żebym wcześniej rodziła. Nadal w planach poród sn. Gbs ujemny i inne wyniki też ok. Ja w sumie już 20,40kg na plus.

Kupiłam ją dla siostrzenicy i była w niebo wzięta jak ją siostra w niej kładła. Siostra też była zadowolona. Mam nadzieję że nam też posłuży. Tylko poproszę mojego żeby ją przerobił z baterii na prąd.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry