reklama

Październik 2014

Dziewczyny chyba mi sie sacza wody uplawy wodniste jeden byl taki glucikowaty dluzszy. Chociaz raz tych uplawow wiecej raz mniej. I zrobilam test ph zawsze jak go orzylozylam paseczek byl rozowy a dzis zielonkawy co odpowiada ph 7 . Ponad7 . :(((( nie chce panikowac ale wody chyba maja ph ok7 :/ dodam ze brzuch mi sie non stop stawia dalej :((( jak sie wody sacza to mozna brac kapiel w wannie czy zabronione?

reklama
Magdalenka- zadzwoń na izbę i zapytaj co masz w tej sytuacji robic. Mi mówili ze od odejścia wód mam 18 h na to zeby urodzić ale skoro wody ci sie sączą to moze to potrwać dłużej. A ktory to juz tydzien?? Zadzwoń do lekarza lub na ip i podpytaj my tu profesionalistkami nie jesteśmy a jak bedziesz wiedziała na czym stoisz to sie uspokoisz. Trzymam kciuki :)

34tc. Wogole od niedzieli mnie tam na dole boli szarpiacym bolem
A nie wiem jak to wyglada jak te wody sie sacza. Wiem ze wydzielina ta calkiem inaczej wyglada od tej ktora mialam zwykle. Przezroczysta I nie jest taka sorki za okreslenie glutowata. Raz jest wiecej ze mnie zaleje a raz mniej I znow wiecej . Wiec nie jestem pewna czy to to. Ale paseczek zielonkawy wyszedl :/

Magdalenka- nawet jesli wody ci sie sączą to jeszcze nie musi oznaczać porodu. I mnie w Dk z izba tez nie jest łatwo ale mam numer pod ktory moge zadzwonić i zapytać wtedy oni decydują czy moge przyjechać . Macie tam taki numer?? Myśle ze lekarz lub położna by ci odpowiedzieli na twoje wątpliwości najlepiej.

reklama
Magdalenka- dzwon albo jedz!! Ciocia garmelka tak mowi! Bedziesz spokojna... Od tego sa do jasnej dupy te brytusy!!! Pakuj sie i jedz!!!

Ps.
Zaraz sie zsikam z bólu pleców!!! Czy moge wziąć kąpiel?? Taka mam ochotę sie polozyc w wodzie?? Moge moge?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry