• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2014

Dziewczyny chyba mi sie sacza wody uplawy wodniste jeden byl taki glucikowaty dluzszy. Chociaz raz tych uplawow wiecej raz mniej. I zrobilam test ph zawsze jak go orzylozylam paseczek byl rozowy a dzis zielonkawy co odpowiada ph 7 . Ponad7 . :(((( nie chce panikowac ale wody chyba maja ph ok7 :/ dodam ze brzuch mi sie non stop stawia dalej :((( jak sie wody sacza to mozna brac kapiel w wannie czy zabronione?

reklama
Magdalenka- zadzwoń na izbę i zapytaj co masz w tej sytuacji robic. Mi mówili ze od odejścia wód mam 18 h na to zeby urodzić ale skoro wody ci sie sączą to moze to potrwać dłużej. A ktory to juz tydzien?? Zadzwoń do lekarza lub na ip i podpytaj my tu profesionalistkami nie jesteśmy a jak bedziesz wiedziała na czym stoisz to sie uspokoisz. Trzymam kciuki :)

34tc. Wogole od niedzieli mnie tam na dole boli szarpiacym bolem
A nie wiem jak to wyglada jak te wody sie sacza. Wiem ze wydzielina ta calkiem inaczej wyglada od tej ktora mialam zwykle. Przezroczysta I nie jest taka sorki za okreslenie glutowata. Raz jest wiecej ze mnie zaleje a raz mniej I znow wiecej . Wiec nie jestem pewna czy to to. Ale paseczek zielonkawy wyszedl :/

Magdalenka- nawet jesli wody ci sie sączą to jeszcze nie musi oznaczać porodu. I mnie w Dk z izba tez nie jest łatwo ale mam numer pod ktory moge zadzwonić i zapytać wtedy oni decydują czy moge przyjechać . Macie tam taki numer?? Myśle ze lekarz lub położna by ci odpowiedzieli na twoje wątpliwości najlepiej.

reklama
Magdalenka- dzwon albo jedz!! Ciocia garmelka tak mowi! Bedziesz spokojna... Od tego sa do jasnej dupy te brytusy!!! Pakuj sie i jedz!!!

Ps.
Zaraz sie zsikam z bólu pleców!!! Czy moge wziąć kąpiel?? Taka mam ochotę sie polozyc w wodzie?? Moge moge?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry