Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi jak narazie nie opadł..Mroczko myslalam ze bedziesz juz rodzicJa dzisiaj w miare, pomylam podlogi i boli mnie teraz krzyz. Zajelo mi to 3 razy wiecej czasu niz normalnie- szok. Ale przez Was mam ochote na cole albo frytki ( normalnie nie jadlam ziemniakow ale w ciazy mi odbilo), a teraz przez cukier nie moge ani ziemniakow ani frytek tym barziej coli Buuuu
Dziewczynki a opadl Wam brzuch?

Martina - brrrrr brzmi dość strasznie:/ kurde rurka przez kręgosłup :/
A rodzila któraś z Was bez znieczulenia?
Widział jak się męczę no i coraz głębiej Mu się wbijałam w przedramię. Dobrze że zdążyłam bo na IP miałam 6,5cm rozwarcia. Teraz obstawiam poród w aucie 
I obie zgodnie stwierdziłyśmy, że na zzo mam małe szanse bo pierwszy poród był ekspresowy. Więc nastawiam się na ból. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.Mizzah: ja rodziłam bez znieczulenia. Mam bardzo niski próg bólu i chciałam znieczulenie ale nie zdążyli mi go dać, bo anestezjolog był na cesarce. Mnie poród bolał niestety strasznie. Ja w pewnym momencie krzyczałam, by mnie zabili, tak bolało. No ale ja zawsze czuję wszystko kilkakrotnie mocniej więc się mną nie można kierować w osądach.
Dziś podpisałam umowę z położnąI obie zgodnie stwierdziłyśmy, że na zzo mam małe szanse bo pierwszy poród był ekspresowy. Więc nastawiam się na ból. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.